Milyen vállalkozói hiteleket lehet pályázattal kombinálni?

Forráscentrum

Forráscentrum

Egy komoly vállalkozás elindítása egyáltalán nem könnyű feladat. Ennél talán már csak az a nehezebb, hogyha hosszú időn keresztül sikeresen akarjuk vezetni, hiszen a jelenkori gazdasági helyzet gyakran nagyon hullámzó tendenciát mutat. Talán a legkomolyabb problémát a finanszírozási tőke jelenti. A rossz üzleti stratégiák ugyanis ahhoz vezetnek, hogy idő előtt elfogy a pénz, mielőtt még igazán profitot kezdene termelni a cég. A Forráscentrum szerint maximum 62,5 millió Ft erejéig van lehetőség rugalmas vállalkozói hitel igénybevételére.

Egy ilyen támogatás sok mindenkit tud kihúzni a gödörből. Természetesen ne feledjük el, hogy az összeget a legtöbb esetben teljes egészében vissza kell fizetni, némi kamat kíséretében, tehát csak okosan az igénybevételével! Amennyiben elengedhetetlen a társfinanszírozás és egyszerűen ötletünk sincs, hogy merre keressük az ideális opciót, akkor is van megoldás! Bátran vegyük igénybe az említett felület szakembereinek a segítségét!

A munkatársak ugyanis minden ügyfelüknek igyekeznek felkutatni az ideális támogatási tőkét nyújtó lehetőséget, de ezen felül még más szolgáltatásokat is nyújtanak, amilyen többek között a pályázatírás. Jogos kérdés, hogy egyáltalán miért van szükség ehhez külső személy bevonásra? Főként azért, mert a tapasztalt szakemberek már tudják, mire érdemes külön hangsúlyt fektetni az igénylések benyújtása során. Gyakori jelenség, miszerint a megfelelő vagy kidolgozatlan tervezet miatt gyorsan elutasításra kerül egy kérelem. Ilyenkor sincs veszve minden, hiszen a profi munkatársak még ilyen helyzetekben is jól tudják mi a teendő.

Nem álom többé a cégünk modernizálása, egy nagyobb irodahelyiség megvásárlása, esetleg szolgálati autó beszerzése, vagy a gyártósor gépeinek a lecserélése. A pályázatokkal történő hitelkombinációk pedig további távlatokat nyitnak, hiszen ezeknek hála elérhető, hogy a visszafizetése az összegeknek, már ne saját zsebből történjen, hanem egy megnyert tendereken keresztül. Ennek hála, minimális anyagi ráfordítással óriásit lehet lépni előre és máris versenyképesek leszünk a konkurenciával szemben.

Print Friendly, PDF & Email
Címkék: