kandalló alátét lemez

Milyen alakú lehet a kandalló alátét lemez?

Legyen szó akármilyen fűtőtestről, annak elsődleges feladata mindenképp a belső terek melegen tartása, viszont a kandallók esetében már esztétikai funkcióról is beszélhetünk. Éppen ezért, manapság egyre több háztartásban találhatunk belőle az előterekben, a nappalikban, de még a hálószobákban is. Az alkalmatosságnak egyik alapvető tartozékának számít a kandalló alátét lemez, ami amellett, hogy szépen mutat, rendkívül hasznos is. A kandalló alátét lemez megóvja a padlóburkolatot a korom, az égéstérből kieső darabkák és a parázs okozta égési sérülésektől.

Manapság leginkább üvegből készült kandalló alátét lemezt használnak, ami szépen fest és könnyedén tisztítható. A kandalloepites.hu webáruház polcain többféle formában és méretben kapható alátét. Van téglalap, kör, kerek-csapott, íves és csepp formájú is a felhozatalban. Mindegyikről elmondható, hogy a szélek gondosan le vannak csiszolva, ami miatt nem vágnak és nem pattannak le, ha mondjuk egy nagyobb fahasáb zuhan rájuk. A kályha alapterületétől nagyobbat ajánlott rendelni.

Mit tartalmaznak a vízteres kandalló árak?

Tévhit, hogy egy kandallóval csak egy kisebb hétvégi házat vagy legfeljebb egy-egy nagyobb szobát lehetne felfűteni. A központi rendszerbe is ugyanúgy illeszkedik. A vízteres kandalló árak leginkább a teljesítménybéli különbségektől függnek. Ennek megfelelően, a webshopban találhatunk a legalacsonyabbtól a milliós nagyságrendű kategóriákig is képviselőket. Minden annak a függvénye, mekkora térfogatú légtömeget szeretnénk melegen tartani. A legkisebb kivitel is bőven elegendő egyetlen helyiségre, viszont arra már nyilván nem alkalmas, hogy a központira is rákössük.

A vízteres kandalló árak végleges kiszámításánál nem csupán a kandallótestet és betétet kell számításba vennünk, hanem egyéb tartozékok meglétére és a beszerelési költségekről sem szabad megfeledkeznünk. A vízteres kandalló árak összetevői közé sorolható a kémény, maga a tűztér, a be- illetve körbeépítési díj, az épületgépészeti szerelvények, valamint a mesterek munkabére is. A végleges árszabás kalkulációjáról érdemes felkeresni a munkatársainkat!