Milyen a tökéletes baba ágynemű?

Szép és kényelmes baba ágynemű

A kisbaba kelengyéjét összeállítani nagyon kedves, de ugyanakkor felelősségteljes feladat. Az első és legégetőbb a baba ágynemű kiválasztása, mert mindnyájan azt szeretnénk, hogy az újszülött és vele együtt az egész család jól aludjon. A kiságy és a kényelmes matrac kiválasztása után már csak be kell készítenünk a kisbaba alvó helyét.

Nagyon sok baba ágynemű van a boltok polcain, egyik szebb mint a másik, így nagyon nehéz a választás. A legjobb, amit tehetünk, hogy minőségi anyagot választunk, ami természetes öko pamutból készül. A kisbaba bőre nagyon érzékeny, tehát felelőtlenség különböző kemikáliákkal, esetleg műanyagokkal ártani az egészségének. Amikor már túlvagyunk a minőség kérdésén, akkor bizony a színek és minták kiválasztása következik, ami legalább annyira nehéz feladat.

A kisbaba születése előtt, a semleges színű és mintájú baba ágyneművel járunk a legjobban, mert kissé kellemetlen lesz a kisfiút rózsaszín felhőbe altatni, hiszen olykor az orvosok is tévedhetnek a baba nemét illetően.

Print Friendly, PDF & Email