Mennyire bevállalós a csipke body?

csipke body

Csipke body

Fehérnemű kiválasztásánál nem mindegy, hogy milyen színt és alapanyagot veszünk le a polcról. A csipke body külön fogalomként is megállja a helyét, hát még akkor, ha együtt választjuk! A csipkéről mindenkinek a szexualitás és a vonzalom jut eszébe, a bodyról pedig a vagány éjszaki viselésre tervezett ruha, de ha a kettőt vegyítjük, akkor senki sem tud majd neki nemet mondani.

Ha úgy döntünk, hogy adunk egy esélyt a testünknek és a párunknak, akkor mindig olyan öltözetet válasszunk, amiben mi is látunk fantáziát. Talán a kapcsolat másik tagja inkább ördögi ruhát szeretne, de mi sokkal magabiztosabban mozgunk az angyaliban.

Az a legjobb, ha az első pár vásárlásnál inkább magunkra hallgatunk és ha túl vagyunk a kellemetlenség érzésén, akkor jöhetnek a vagányabb öltözetek is. A csipke body többféle színben beszerezhető, de a leggyakrabban a fekete, fehér és piros termékek kerülnek az emberek kosarába. Nézzük meg a lehetőségeinket és hallgassunk a megérzéseinkre, így biztosan élvezni fogjuk a viselését!

Címkék: