Megbízható minőségű használt gépek

Használt gépek

Használt gépek

Amennyiben elhatároztuk magunkat, hogy másodkézből való mezőgazdasági eszközöket veszünk, tisztában kell lennünk a különféle márkák strapabíróságával.

Alapjában véve, a használt gépek az agrárterületeken akár több 10 millió Forintba is kerülhetnek. Ezért a tényleges vétel előtt, alapos átvizsgálást kell végeznünk. Ha traktorvásárláson törjük a fejünket, mindenképpen szerezzünk be néhány előzetes információt az elnyűhetetlen márkákról és az egyéb fontos tulajdonságokról!

Főleg az olyan elhanyagolhatatlan sajátosságokra kell odafigyelnünk, mint a használt gépek mérete, súlya, lóerő, a márka és természetesen a kényelem is lényeges.

Hiszen a jó traktor ismérve, hogy bivalyerős, így alkalmas a szántáshoz, permetezéshez, gruberezéshez, valamint a műtrágyázáshoz is. Természetesen az éjszaki munkálatokhoz megfelelő lámpák kellenek, ami prioritásnak számít a használt gépek esetében. Illetve a légkondicionáló megléte is jó, ha biztosítva van a nyári nagy melegben a vezetőfülkében, hogy a folyamatos munkavégzés könnyebb legyen.

Print Friendly, PDF & Email
Címkék: