Légtisztítók extra funkciókkal

légtisztító

Légtisztító

Az üzletekben megtalálható kompakt és hordozható készülékek többsége vagy levegőmosó vagy levegőszűrő tulajdonsággal rendelkezik. Egyéb légtisztító típusok sokkal ritkábban fordulnak elő. Viszont gyakrabban találkozhatunk olyan kombinált eszközökkel, mint a mosó és az ionizátor. Joggal kérdezheti a vásárló, hogy akkor most mire kell odafigyelni a választás során?

Elsősorban mindenképp koncentráljunk annak a területnek a nagyságára, ahol a berendezést tervezzük használni. A különféle típusú légtisztítók eltérnek a lefedettség tekintetében. Általában a szűrős modellek rendelkeznek a legnagyobb feldolgozási zónával.

Viszont, ha a ház területe elég kicsi, akkor a légmosó lesz a tökéletes alternatíva, mivel olcsó és könnyű karbantartani. A nagyobb helyiségekhez egyszerre több is szükséges belőlük. A szűrős rendszerek jelentősen jobban harcolnak a különféle vírusok és baktériumok ellen, megbízhatóan rögzítve a részecskéket a filterekben. Ez a fajta légtisztító gyakran a levegő párátlanításának funkcióját is magába foglalja.

Címkék: