Lakkozott felületű flipchart

flipchart

Flipchart

Hol vannak már azok az idők, amikor még palatáblákon illusztrálták a nebulóknak a leckét, hiszen már a krétás táblák is kimentek a divatból?! Oktatási célzattal, a korszerű flipchart használatos manapság, hiszen ez környezetbarát jellegű, ami nagyon lényeges.

Nemcsak az iskolákban, oktatási központokban alkalmazzák ezt a terméket, hanem különböző termékbemutatókon, előadásokon, irodákban szintén. Hol érdemes megvenni? A store11.hu webshop kiváló árucikkeket bocsájt eladásra, ezek között sokféle flipchart található, mindegyik modern, mágneses tulajdonságú, ezzel pedig rendkívül praktikus, mert más külső elemek is rögzíthetőek a táblához. Akár nagyméretű papírokat is rá lehet rögzíteni, így a szemléltetés még inkább eredményes lehet.

Több méret közül lehet válogatni a webáruházban, úgyhogy az érdeklődők azt a flipchart példányt vehetik meg, amelyikre pontosan szükségük van. A keret alumínium, a felület pedig lakkozott. Táblafilc, mágnes, száraz táblatörlő is tartozik a legtöbb flipcharthoz.

Print Friendly, PDF & Email
Címkék: