Kézre áll a távirányítós redőny működtetése

távirányítós redőny

Távirányítós redőny

Aki idős és nehezen mozog, vagy egyszerűen csak szereti a kényelmet, a mai világ sok lehetőséget teremt számára. A reggeli és esti redőnyhúzogatás nem nagy munka, de vannak, akik az élethelyzetüknél vagy életvitelüknél fogva a távirányítós redőny mellett döntenek.

Sajnos egyáltalán nem mindegy, hogy valamilyen fémutánzatú redőnybe fut bele valaki és örül a jutányos árnak, majd néhány év múlva kiderül, csak az ablakon kidobott pénz volt. Ugyanis a távirányítós redőny fémutánzatú, illetve műanyagból készült árnyékolókra nem szerelhető fel, mivel ezek nem felelnek meg azoknak a feltételeknek, amit a motor megkíván.

Ezen egyike a lemezek közötti távolság stabil megtartása, amihez valamilyen keményebb anyag szükséges. A távirányítós redőny előállítását manapság számos cég végzi, amelyek közül többen saját fejlesztéseket is kiviteleztek. Ennek az árban mindenképp lenyomata van, hiszen minél többet tud egy szerkezet, annál magasabb áron adható el. Viszont, ahol speciális feladatokat kell végrehajtani, ott megéri, ha valamivel több pénzért, de kivitelezhető ez a feladat.