Jól szellőző, nyitott fiú cipő

nyitott fiú cipő

Nyitott fiú cipő

A nyári melegben hosszútávon nem túl kényelmes egy zárt kiscipőben szaladgálni. Felnőttként is sokan szívesebben viselnek szandált vagy papucsot, hiszen ezek sokkal szellősebbek, mint bármilyen más lábbeli.

A nyitott fiú cipő rendkívül kényelmes megoldás, amit imádni fognak a kisebbek. A talpat megfelelően védi, viszont a lábfej sokkal szabadabb, mint a vászoncipőben. A nyitott fiú cipő viselhető zoknival és zokni nélkül egyaránt.

Jó megoldás lenne még a papucs is ebből a szempontból, ám a kisebbek lábán biztos nem állna meg sokáig, ráadásul veszélyes lehet játék közben. Viszont a nyitott fiú cipő jól rögzül a gyerekek lábán az ergonomikus kialakításnak hála, emellett még nagyon kényelmes is.

Az esztétikus, divatos megjelenés már csak hab a tortán. Különféle színekben érhető el a rosaryangel.hu weboldalon a nyitott fiú cipő, ami kitűnő választás, mivel minőségi kivitelről van szó. Az anyaga kopásálló, nem szakad és nem kezd válni a ragasztás, még az intenzív igénybevétel mellett sem és a tisztítási is egyszerű.

Print Friendly, PDF & Email
Címkék: