Járássegítő játék a biztonságos lépésekhez

járássegítő játék

Járássegítő játék

A bébikompok terén egyáltalán nincs egyetértés. Van, aki úgy gondolja, hogy ez a világ legjobb és leghasznosabb találmánya, míg az ellentábor tagjai egyenesen bűnnek tekinti a használatát. Ezt a vitát nekünk sem tisztünk eldönteni, azonban tudunk kínálni egy olyan alternatívát, ami semmilyen szempontból nem megkérdőjelezhető.

Ez a járássegítő játék, ami egyértelműen kiküszöböli azt a hátrányt, amit a bébikomp esetén kifogásolnak, miszerint káros a még fejlődésben lévő csontozatra, gerincre. A járássegítő játék egyértelműen csak olyan gyerkőcök által használható, akik már maguktól is felálltak, így nincs ilyen probléma, hogy kényszerítenénk vagy siettetnénk őket az első lépések megtételére.

Ezzel csak úgy lehet haladni, ha a pici magától meg tud állni a lábán és úgy tolja majd maga előtt. Így pedig azt az előnyt is biztosítani tudja, amit a bébikomp mellett érvelők tartanak szem előtt, hogy a járássegítő játék révén magabiztosan és biztonságosan lépkedhetnek a kis tulajdonosaik akkor is, amikor a szülők nem érnek rá kísérgetni őket.

Print Friendly, PDF & Email