Hasznos kiegészítő az Aereco automata szellőző

Aereco automata szellőző

Aereco automata szellőző

A lakás megfelelő komfortjának a kialakítása elég komplex feladat, amit mindenképpen körültekintően kell elvégezni. Egy helyiségben komoly feladatot lát el az ablak, ami a felépítését tekintve többféle lehet. A modern műanyag nyílászárók esetében a légzárás gyakran túlságosan is jó, ezért tanácsos az Aereco automata szellőző felszereltetése.

Ennek a kiegészítőnek a szerepe, hogy megfelelő mértékű légáteresztést biztosítson, ezzel garantálva, hogy mindig jusson be friss, oxigénben gazdag levegő a kültérből. Vannak esetek, amikor nem lehet folyamatosan nyitva vagy bukóra hagyni az ablakot. Az Aereco automata szellőző működésének lényege, hogy egyedi higroszabályozású.

Amint elkezd növekedni a helyiség páratartalma és elér egy bizonyos szintet, megindul a szellőzés. Ez a kiegészítő utólagosan is beszerelhető, tehát amennyiben javítani szeretnénk a lakás komfortkörülményein, akkor ennek nincs semmilyen akadálya. Az Aereco automata szellőző biztosítani tudja a megfelelő oxigénellátást, még az olyan környezetben is, ahol nyílt égésterű gázkészülék találhatóak.