Használja ki a sütős kandalló előnyeit!

sütős kandalló

Sütős kandalló

Ha olyan légfűtéses kandallóbetétet szeretne vásárolni, aminél a tűzkamra fölött egy hőhasznosító sütő is elhelyezkedik, akkor javasoljuk, hogy válassza valamelyik ilyen modellt a benkel.hu webáruházból. A saját fejlesztésű sütős kandalló a cég Pilisszentlászlón lévő gyártóműhelyében készül, magas minőségű alapanyagok felhasználásával, így első kézből, vonzó áron szerezheti be az év bármelyik napján.

A mintegy 40×30 cm sütőrész alatt egy olyan samott-lap is található, ami az étel leégését képes meggátolni, valamint segíti a hő tartását akkor is, ha már az égéstérben nincs tűz. Amellett, hogy a sütős kandalló alkalmas tésztafélék, valamint húsok és zöldségek sütésére, nagyteljesítményű hődobként is szolgál, ami képes a helyiséget is folyamatosan melegen tartani.

Kiváló megoldás olyan házakba, ahol közvetlen kontakt van a konyha és a nappali között. Ha válaszfal áll a két helyiség útjába, nem gond! A falba beépítésre kerülő kandallóbetétnél megoldható, hogy fordított irányba pozicionálják a sütőt. Főleg úgy, hogy a sütődob frontrésze a falazathoz állítható, így a megvalósítás még egyszerűbbé válik.

A Benkel természetesen nemcsak sütővel ellátott kandallóbetéteket gyárt vonzó áron. Kínálatában a légfűtéses és vízteres kandallóbetét árak egyaránt ígéretesek, akár viszonteladásra is megfelelőek. A honlapon található sztenderd árak fekete szerelvényekkel értendőek, bármilyen más egyéni módosítás esetén érdemes felárral számolni.

A frontüveges, vizes hőcserélővel ellátott modell és annak változatait Bodok néven leli meg a honlapon, amelyek értéke ÁFA nélkül 235 és 300 ezer Ft között mozognak. A Pilis termékcsaládban is talál a Bodokhoz hasonlókat, azonban itt már sokkal bővebb a választék.

A vízteres kandallóbetét árak ebben az esetben a 265 ezertől 455 ezer Ft-ig terjednek, amelyekhez szintén rá kell számolni az ÁFA összegét is. Az online árlista tartalmazza az egyéb termékek, mint például a grillezők vagy a kemencék alapárát, az extrák vagy egyedi méretek ismeretében már pontosabb kalkulációkat végezhet.

Címkék: