la roche posay szérum

Gyorsan hat a La Roche Posay szérum

A túlzottan vízhiányos, érzékeny bőr ápolására javasolt az intenzíven hidratáló kozmetikum használata. A La Roche Posay szérum azonnal feltölti nedvességgel a bőrfelszínt, így látványosan és rögtön friss, ragyogó lesz tőle az arc.

A gyorsan beszívódó, nem zsíros állagú gélkoncentrátum normál, kombinált, érzékeny és dehidratált bőrre egyaránt alkalmazható. Jól tolerálható formula, tesztelése bőrgyógyászati felügyelet mellett történt. A csomagolás biztosítja, hogy a készítmény friss és hatékony maradjon. Az erőteljes hidratáló hatását a hialuronsav és magas koncentrációjú La Roche-Posay termálvíz kombinációjának köszönheti. Ezek a hatóanyagok argininnal és szerinnel kiegészítve, a vizet a bőrbe zárják, így annak felszíne nyomban teltebb lesz.

Az optimális hidratáltság helyreállítása érdekében, célszerű reggel és este az alaposan megtisztított arcon és nyakon alkalmazni a gélt, kerülve a szemkontúrt. Ez a különleges, üdítő hatású termék, a La Roche Posay szérum 30 ml kiszerelésben, az Ágnespatika honlapján beszerezhető.