Gyémántfúró speciális kialakítással

gyémántfúró

Gyémántfúró

Pusztán leírás alapján elsajátítani ezt a szakmát elég kemény dió, viszont nem lehetetlen. A hidegburkolás sok gyakorlást és odafigyelést igényel, de szükség van hozzá néhány spéci eszközre is, amivel tökélyre fejleszthető a végeredmény.

Valószínűleg sokan azonnal egy minőségi csempevágóra gondolnak, de a gyémántfúró legalább ennyire lényeges a kivitelezés során. Ennek hiányában egyszer csak akadályba ütközhetünk a csempék felrakása során, hogyha nincs mivel kivágjuk a helyét a fali csatlakozónak.

Egy talpraesett szakember ilyenkor improvizálni szokott, ami egy bizonyos szempontból jó dolog, viszont nem mindegy, hogy ez milyen minőségben történik. A legbiztosabb, hogyha lyukfúráshoz gyémántfúrót használunk, azon belül is a prémiumnak számítanak a TLS termékei, amelyek egytől-egyig speciális kopásálló anyagból készülnek.

Nemcsak csempe vagy padlólap fúrásához használható, hanem megbirkózik még a legbonyolultabb anyagokkal is, mint a gránit, márvány, természetes kövek, kemény kerámiák stb. A kialakításának köszönhetően, a forgácsképződés és a törés esélye minimális.

Címkék: