Fonyódi szállás közel a parthoz

fonyódi szállás

Fonyódi szállás

Fonyódon szeretne az idén üdülni, de nem akar kilométereket gyalogolni a partig, mint tavaly? Akkor most éppen jó helyen jár, mert itt van olyan fonyódi szállás, ami közvetlenül a vízparton található. Ez a Sunset Resort Apartmanház, ami kényelmes szobákkal, különböző adottságú apartmanokkal, saját szervezésű, egyedi programokkal várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat.

A minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal biztosan meg lesz elégedve és a nyaralás végén elhatározza majd, hogy jövőre is ez a fonyódi szállás lesz a kiválasztott. Kutyatulajdonosoknak gyakran okoz fejfájást, hogy alig találnak olyan szállást, ahol a négylábúval együtt fogadnák őket, így kénytelenek valakire rábízni a kutyust, amíg a család nyaral.

Olyan is előfordul, hogy egyszerűen lemondanak a pihenésről emiatt. Az említett fonyódi szállás üzemeltetői azonban a kutyatulajdonosokra is gondoltak, így állatbarát apartmanokat is a rendelkezésükre bocsájtanak. Tehát gyakorlatilag minden szempontnak megfelel ez a hely, érdemes ezt választania.