Fém polcrendszer lakásba, garázsba és műhelyekbe is

fém polcrendszer

Fém polcrendszer

Ha egy igazán erős és strapabíró szerkezetre van szüksége nehéz holmik tárolásához, akkor válasszon olyat, ami fémből készül! Bár műanyagból is egyre tartósabb modelleket gyártanak, a fém polcrendszer még mindig a legjobb ezen a téren és megjelenés szempontjából is képes felvenni a harcot az egyéb megoldásokkal.

Például a Salgó fém polcrendszer akár a lakásába is elhelyezhető, mert nem fogja felborítani a korábban kialakított harmóniát és raktár hatása sem lesz a helyiségnek. Minden azon múlik, hogy mit és miként pakol majd rá. Persze a fém polcrendszer műhelyekben és ipari környezetekben még inkább meg tudja csillogtatni az adottságait, de ez nem jelenti azt, hogy otthon ne használhatná ki ezeket.

Ha pedig nem szeretné, ha a lakásában lenne a fém polcrendszer, akkor legalább a garázsba szerezzen be egyet, ahol kevésbé számít az esztétika, de a teherbíró jelleg igencsak fontos! Meglátja, jó szolgálatot fog tenni a Salgó polc, amivel kapcsolatban, ha meggondolná magát, könnyedén áttelepítheti bárhová, akár valamelyik szobába is.

Print Friendly, PDF & Email
Címkék: