Ezért jó az irodai masszázs

irodai masszázs

Irodai masszázs

Nem csupán nagyszerű hangulatjavító, hanem egészséget megőrző hatása is lehet a munkahelyi masszázsnak. Az irodai masszázs egyre inkább elterjedt Magyarországon is, a cégek ugyanis most már jóval nagyobb hangsúlyt fektetnek a dolgozók egészségére, komfortérzetére.

A masszázs kapcsán ugyanis tudni kell, hogy jó közérzetet biztosít, javítva a vérellátást, lazítva az izmokat, ezzel pedig növelve a munkabírást, a koncentráló képességet, illetve enyhítheti a krónikus hát- és derékfájdalmakat, a migrénes panaszokat, sőt, hasznos lehet az ingerültség, a depresszió és a kimerültség ellen is.

Ezen túlmenően pedig még az alvászavarok megszüntetésében is hasznos lehet. Az irodai masszázs az országban úttörőnek számít, főként olyan helyeken hódít, ahol magasan képzett szakembereket alkalmaznak, ahol elvárják, hogy a munkavállaló akár este is friss fejjel legyen képes gondolkodni. Az irodai masszázs rohamléptekben terjed, hiszen egyre több munkáltatónak lett fontos a dolgozók elégedettsége minden téren.