Kategória Ékszer

Népszerűségük csúcsán az egyedi eljegyzési gyűrűk

egyedi eljegyzési gyűrűk

Egyedi eljegyzési gyűrűk

Az eljegyzés és az esküvő emlékezetes, fontos pillanat minden ember életében. Az előbbire készülve, a vőlegénynek gyönyörű és elegáns egyedi eljegyzési gyűrűk közül kell válogatnia a szeretett nőnek. A LIKO ékszer hozzáértő csapata nagy segíthet jelenthet ebben, ugyanis a nemesfémekből készült ékszerek széles választékát kínálja a házasulandóknak, amelyek között az egyedi eljegyzési gyűrűk különleges helyet foglalnak el. Ha meglátogatja a weboldalunkat, akkor kiválaszthatja a legjobb lehetőséget a kedvesének.

A fényképes katalógusunkból lehetősége van már elkészült terméket vásárolni, de akár egyéni vázlat alapján is rendelhet ékszert. A tervezőink évek óta exkluzív divatékszerek készítésére szakosodtak. A stúdiónk mesterei készen állnak arra, hogy a megrendelő kívánságait valóra váltsák és méltó dekorációt készítsenek a menyasszonyok ujjaira. A professzionális megközelítésnek és a gondos munkának köszönhetően, az ékszerészeink kifogástalan egyedi eljegyzési gyűrűket készítenek, amelyek megfelelnek az ügyfelek kívánságainak, elvárásainak és igényeinek.

Olvasd Tovább

Új színt visz az életünkbe az ametiszt karkötő

ametiszt karkötő

Ametiszt karkötő

Egy stílusorientált világban élünk, ahol nagy hangsúly esik arra, hogy ki mennyire képes beolvadni a társadalomba és megfelelni a jelenkori elvárásoknak, amelyek természetesen megállás nélkül változnak. Ha úgy döntünk, hogy a saját utunkon járunk és nem érdekel bennünket, hogy mik az aktuális trendek, úgy az ametiszt karkötő fantasztikus kiegészítő, amit bátran felölthetünk.

Olvasd Tovább

Varázslatos ékszerbolt Budapest szívében

Megbízható ékszerbolt Budapest

Megbízható ékszerbolt Budapest

Amennyiben eldöntöttük, hogy egy életre szóló emlékkel szeretnénk megajándékozni szeretett kedvesünket, nem lesz más hátra, mint keresni egy helyet, ahol minden igényt kielégítő szolgáltatást kapunk. Létezik egy ékszerbolt Budapest szívében, ahol nem csupán figyelmükkel halmoznak el a szakértők, hanem olyan kollekciókat láthatunk élőben, amihez ritkán van fogható.

A weblapunkon prezentált szemet gyönyörködtető darabok nem csupán példák, amelyek valamiféle 3D program vizuális koncepciói, de a valóságosan is létező ékszerek, sőt, üzletünkbe besétálva bármelyiket meg tudja vásárolni, ha éppen úgy dönt.

Természetesen mindenképpen azt javasoljuk, hogy jól gondolja át a döntést, hiszen a gyémánttól kezdve, az igazgyöngyökön át egészen sok különlegesség közül választhatnak az érdeklődők. Annyi azonban bizonyos, hogy ez egy olyan ékszerbolt Budapest belvárosában, ami rengeteg tapasztalattal rendelkezik a bizalmas döntések meghozatalában.

Olvasd Tovább

Az arany nyaklánc manapság is kedvelt ékszer

arany nyaklánc

Arany nyaklánc

Az élet minden területén vannak örök klasszikusok. Az ékszerek között az arany nyaklánc egészen biztosan ilyen. Legyen szó különleges alkalomról vagy egy önajándékozási rituáléról, a sárga nemesfémmel nem lehet mellényúlni. Manapság még különlegesebb darabok készülnek az ékszerészek műhelyeiben, mint egykoron.

Olvasd Tovább

Az arany gyűrű helyes kiválasztása

Arany gyűrű

A Magyarországon található ékszerüzletekben leginkább 9, 14, 18, valamint 22 karátos termékek vannak jelen. Az arany gyűrű ára emiatt is eltérő, hiszen minél nagyobb a karátszám, annál drágább egy-egy darab. Egyébként minden kiegészítő minőségi fémjellel van ellátva. Ez azért is kiváló lehetőség, mert biztos lehet abban, hogy eredeti darab került a tulajdonába. Számtalan variáció közül válogathat, hiszen a termékpaletta folyamatosan újul és bővül.

Olvasd Tovább

Magyar motívumos ékszerek a divatmezőny élén

A magyar motívumok hódítanak

Sok olyan dolog van a világon, ami nem állandó, hanem napról-napra változik. Az egyik ilyen például a divat, ami egyik nap még trendi volt, az lehet másnap már cikinek számít. Persze időről-időre újra megjelennek bizonyos stílusok és vannak olyan jellegzetességek is, amelyek állandóak maradtak.

A magyar motívumos ékszerek gyakran kerültek a hölgyek érdeklődési körébe és bátran elmondhatjuk, hogy ma ez fokozottan így van. Rengeteg nő szeret ilyen kiegészítőt viselni, legyen az nyaklánc, fülbevaló, gyűrű vagy karkötő, mindegyik egyformán kedvelt.

Olvasd Tovább