Egyedi ajándékokat gyerekeknek is lehet találni

Élményajándék gyerekeknek

A szülők tudják, hogy mennyire nehéz megtalálni a gyermeknek a kiváló meglepetést, hiszen olyan hamar változnak az ízlések. Ide kattintva több olyan egyedi ajándékot is találhat, amelyek nagy örömöt szerezhetnek gyerekeknek: https://elmenyplaza.hu/elmenyek?&kiknek=gyerekeknek.

Egyre több szülő dönt a vitorlás sétahajózással egybekötött kincskereső kalózos program mellett. Az a gyermek, amelyik rajong a Karib tenger kalózaiért, illetve szereti az izgalmakat, kalandot, biztosan oda lesz ezért az élményért. A kalózruhát felvéve és a kincses térképet vizsgálva mindenki nagyon jól fogja magát érezni, természetesen beleértve a szülőket, nagyszülőket és mindenkit, aki a gyerkőcöket elkíséri.

A kalandokkal teli Kincses Sziget mindenkit vár. Az út során a résztvevők elhajóznak a félelmetes Cápa-zátony mellett, szembe szállnak a gonosz Fekete Kalózokkal és megismerkednek a tenger élővilágával. Ezen kalandokban pedig úgy vesznek részt, hogy közben az életüket teszik kockára csak azért, hogy a lehető leghamarabb megtalálják az évszázadok óta elveszett kincset.

Temérdek páratlan pillanatot átélve, a friss erőt adó kalózitalt elfogyasztva, és persze mindig győztesen térnek vissza a Talizmán Kalózhajóval a kikötőbe azok, akik elég bátrak voltak, hogy belekezdjenek az egész programba. Akinek ez felkeltette az érdeklődését és közeleg a gyerkőc szülinapja, felveheti a elmenyplaza.hu oldalon található céggel a kapcsolatot, ahol aztán gyorsan időpontot is lehet egyeztetni.

Akkor érdemes ezt választani, amikor jó meleg van. Ez a tökéletes időpont a vitorlázásra. A helyszínről annyit kell tudniuk a szülőknek és gyerekeknek, hogy a vitorlás a Siófoki kikötőből indul, és a kalóz a program teljes egészében a hajón folytatódik a Balaton vizén.

Ez az egy órás családi, kalóz motívumokkal és felejthetetlen eseményekkel teli program egyszerre négy gyereknek és két felnőttnek szól. A vitorlázást hajózási szezonban lehet igénybe venni, vagyis áprilistól októberig, nyilván mindig az időjárás függvényében. Az árakról, egyéb programokról és minden másról még több információt lehet megtudni a fenti weboldalon.

Print Friendly, PDF & Email