Bútorok és egyéb berendezési tárgyak költöztetése

költöztetés

Költöztetés

A Servitius vállalkozás átfogó szolgáltatásokat nyújt a különféle berendezési tárgyak szállítására vonatkozóan. A bútorokat a költöztetés folyamata alatt gyorsan és meglehetősen kevés költség mellett vagyunk képesek a megadott helyre szállítani. A tevékenységi körünk tartalmazza a bútorok szállításra való előkészítését, csomagolását, berakodását, fuvarozását és kipakolását. Szükség esetén a szakembereink szétszerelik azokat, óvatosan összepakolják és az új helyre érkezve összeszerelik.

Ez nagyon kényelmes lehetőség, különösen akkor, ha egy iroda költöztetésének kérdését kell megoldani. A beépített szekrényekhez, a válaszfalakhoz és az egyéb, nem szabványos bútorokhoz jó szakemberre van szükség, aki mindent helyesen szét- és összeszerel, ezáltal minimalizálva a sérülések előfordulásának lehetőségét a szállítás során.

Természetesen nemcsak a bútorokat, hanem más értékes tárgyakat is ránk bízhatja, mivel sokkal jövedelmezőbb a költöztetést egy arra specializálódott vállalkozástól megrendelni, mint saját autóval szállítani. A lakás, az iroda vagy a vállalat minden tárgyának új helyre való szállítása nemcsak szervezeti szempontból nehéz, hanem drága mulatság is.

Ha szállítási lehetőséget keres, eltúlzott és nem reális pénzügyi vonzatok nélkül, bátran forduljon a cégünkhöz, hiszen tehergépjármű kölcsönzést is kínálunk nagyméretű tárgyak mozgatására, útvonalakat tervezünk úgy, hogy az Ön értékei a lehető leghamarabb eljussanak az új rendeltetési helyükre, nem hoz létre váratlan költségeket a munka befejezése után, valamint a kapcsolódó szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, a költöztetés optimalizálása érdekében.

Címkék: