izotóniás italpor

Az izotóniás italpor, a bajnokok választása

Akár profi szinten, akár amatőrként sportolunk, megfelelő mennyiségű szénhidrátra van szükségünk és ezt egy izotóniás italpor nagyszerűen tudja biztosítani.

Ezeknek a magas energiatartalommal rendelkező folyadékoknak a másik fontos ismérve, hogy gazdagok elektrolitban, azaz olyan, a szervezet működésében fontos szerepet játszó ásványi sókban, amiket fizikai terhelés esetén feltétlenül pótolni kell.

A hideg vízben oldódó, kellemes ízű izotóniás italpor fogyasztásával elkerülhető, hogy idő előtt – akár már az edzés közepe táján – kifáradjunk az izzadással járó elektrolitvesztés miatt és a teljesítménycsökkenés megtapasztalásával kudarcélményben legyen részünk.

De ez a kiváló termék nemcsak sportoláshoz ajánlott, hanem a benne megtalálható vitaminoknak és aminosavaknak köszönhetően, olyan panaszok enyhítésére is, mint a gyakori izomgörcs. A Niyodo internetes áruház kínálatában a Nutriversum termékcsaládtól találunk prémium izotóniás italport, amit a megannyi hasznos összetevő mellett, a kék málna aroma tesz ellenállhatatlanná.

Címkék: