Asztali vagy hordozható bankkártya terminált válasszak?

bankkártya terminál

Bankkártya terminál

Egy saját kis vállalkozás beindítása sokaknak régi álom. Természetesen nem elérhetetlen ez az elképzelés, csak fontos odafigyelni bizonyos részletekre, valamint az sem árt, ha megvan hozzá a kellő alaptőke, amivel indulni lehet. Legyen szó termékek vagy szolgáltatások biztosításáról a tranzakciók számla- vagy nyugtakötelesek. Az online kassza a legtöbb cégnek elengedhetetlen, de ez önmagában még kevés. Ha megtörténik a nyugta kiadás, akkor biztosítani kell a készpénzmentes fizetés lehetőségét valamilyen formában.

A SoftPOS rendszerek egyre dinamikusabban terjednek, de a nagyobb forgalomnál jobb egy hagyományos bankkártya terminál mellett dönteni. Ezek a készülékek, mivel kimondottan erre a célra lettek megtervezve, sokkal kompaktabbak, átláthatóan kezelhetőek, megbízhatóak, biztonságosak és kedvező költségek mellett érhetőek el. A CMO szerint több szemponttól is függ, hogy melyik bankkártya terminál típust érdemes választanod. Itt általában az asztali és a mobil variánsok állnak rendelkezésre.

A tevékenység jellege döntő. Ha egy kis cukrászdát, vendéglőt vezetsz, ahol nem akarod megkérni mindig a vendégeket, hogy fáradjanak a pulthoz fizetni, akkor ideális a mobil változat, amit egyszerűen kivihetsz az asztalhoz. Egy nagyobb forgalmat bonyolító üzletben a fix telephellyel rendelkező terminál tökéletesen ideális a feladatok ellátásra, hiszen ott mindenki a kasszánál fizet. A típusok választékának köre széles. Vannak konzervatívabb külsejű, nyomógombos és érintőképernyővel rendelkező kivitelek.

A felépítésük tekintetében többnyire strapabíróak és teljesen megbízhatóak. A tranzakciók biztonságosan zajlanak le, mivel digitálisan védettek a külső behatolással szemben. Kapcsolható hozzájuk online számlázó, valamint a már meglévő számlákkal illeszthetőek össze a bankfüggetlen rendszerek. Vásárlásra és bérlésre ugyanúgy nyílik lehetőség. A SZÉP kártya elfogadás többnyire alapfunkció. A blokk nyomtatása gyakran magán a készüléken végezhető el. Mérd fel körültekintően a kínálatot és dönts okosan, hiszen éveken át szolgál majd hűségesen a hatékony berendezés!