Arany és ezüst glitter

glitter

Glitter

Tulajdonképpen minden kézzel készített ruhadarab egyedi, de ezt még érdekesebbé lehet tenni, ha viszünk bele némi csillogást. Ehhez segítséget nyújt a fémszálakból álló glitter fonal, ami teljességgel különlegessé teszi az alkotást. A fémszálak hallatán talán sokan azt gondolják, hogy az elkészült textília puhaságát negatívan befolyásolja, de emiatt nem kell aggódni.

A nordfonal.hu webshopból megvásárolható glitter fonalak súlya mindössze 10 gramm, ami átszámítva hozzávetőleg 700 méter hosszúságot jelent. Egy-két spulni elegendő egy felnőtt felsőruházat elkészítéséhez, ráadásul bármilyen másik fonallal összefogható, így rendhagyó alkotások születhetnek a használatával, illetve az ügyes kezek munkája nyomán.

Arany és ezüst színben vásárolható meg a glitter fonal a webshopból, ezek tökéletesen illenek szinte minden árnyalatú alapanyaghoz. Az ezüstöt főként füstösebb, téliesebb színek mellé ajánlják a szakemberek, míg az aranyat a nyárias és élénkebb ruhákhoz. Csodálatos eredményt hozhat a glitter fonal.

Címkék: