Amit a 10 lábas konténerről tudni érdemes

Nem feltétlenül kell külföldre menni vagy épp külföldi országból rendelni, ha egy relatíve kis méretű konténer megvétele a cél. A manapság igazán felkapott 10 lábas konténer a kontenerberles.hu weboldalon is megvásárolható. Itt két típus áll rendelkezésre az állapotot illetően, a B és C kategóriás fajta.

Az előbbi csoportba tartozó 10 lábas konténer elfogadható állapotban lévő oldalfalakkal rendelkezik, amiken előfordulhatnak kisebb rozsdafoltok és horpadások is. Ugyanakkor a padló jó állapotban van, de az biztos, hogy kisebb javításokkal még jobbá lehetne azt tenni. A foltok eltüntetése mondjuk segítene ezen. A 10 lábas konténer minden egyes ajtója jól néz ki és jól is működik, illetve a keret is teljesen jó, előrehaladott korrózió nem látható rajta.

Az úgynevezett CSC legfeljebb 30 hónappal újítható fel, de megeshet, hogy ennél rövidebb idővel is megoldható ez. Ott van még a C kategóriás 10 lábas konténer is. Ennél már látszik, hogy az oldalfalak jobban igénybe lettek véve, tehát korrodáltak és rozsdásak. De a padló így is teljesen használható. Az ajtók jól működnek, de rövid időtartamú CSC felújításra szükség van.


Container Market Kft megannyi terméke


Akinek felkeltette az érdeklődését ez a produktum, jól teszi, ha ellátogat a shop oldalára. A Container Market Kft változatos felhozatallal várja a klienseket, akik egyszerre örülhetnek a magas minőségnek, a kedvező árnak és persze a gyors kiszállításnak is.

Itt persze nem csupán a konténerek, tárolóeszközök és tartályok szerezhetőek be. Jól jár a shopban az is, aki egy mobil huzalkerítés rendszert akar megvenni. A Container Market Kft ezen terméke sok mindenre alkalmazható, például ideiglenes munkaterületek bekerítésére, tárolóterületek vagyonvédelmére, mobil raktár területek létesítésére, és persze akkor is bevethető, amikor parkolóterületek rugalmas változtatása a cél.

A Container Market Kft népszerű terméke még a kordon is, ami megvehető és ki is bérelhető. Ez sport rendezvényekre, zenei fesztiválokra, kiállításokra, illetve autós, motoros versenyekre, rendezvényekre egyaránt megfelel.