A”Megbízható Cég” tanúsítványról – független vélemény

Megbízható cég

Megbízható cég

A …….. vállalkozás ügyvezetőjeként szeretném önökkel megosztani a véleményem a „Megbízható Cég” tanúsítványról, amit egy hónapja kaptam kézhez. Az előnyeit és a hátrányait a lenti részben részletezem.

+Presztízs

Nem lehet tagadni, hogy az Ügyfél Véleményt Vizsgáló Központ által végzett vizsgálatok eredményeként, a tanúsítvány megszerzése egyrészt komoly presztízst jelent a cégek számára, másrészt nagy hatással van az ügyfelekre amikor az adott cégről alkotnak véleményt. Személyes tapasztalatból mondhatom, hogy az utóbbi egy hónapban amióta a tanúsítvány az iroda falán lóg több kellemes megjegyzésben volt részem mint pl. „Kedves János a cége nem csak megbízható de ajánlásra méltó is!”

-Internetes oldal

Véleményem szerint a UVVK oldalán túl kevés információ van arról, hogy milyen módon lehet a tanúsítványukat megszerezni. Bár a telefonos egyeztetés során pontos információt kaptam erről, úgy gondolom, hogy a web lapuk nem nyújt készséges segítséget a „Megbízható Cég” tanúsítvány megszerzésével vonatkozóan, remélem ezen hamar változtatnak.

+Tanúsítvány gyors megszerzése

Ha mindenki olyan hatékonyan és gyorsan működne mint a UVVK akkor az élet szebb lenne….

-A cég névjegykártyája

Annak ellenére, hogy a UVVK a tanúsítvány átvételétől kezdve rögtön megjeleníti az adott cég névjegykártyáját az oldalukon, nem olyan könnyű eljutni a megbizhatoceg.com főoldalán keresztül. Ami pozitívum, hogy rákeresve az interneten a Goggle keresőben az adott cégre az elsők közt dobja ki hogy rajta van a megbizhatoceg.com weboldalán.

+Részletes vizsgálat

A ÜVVK-ról elmondható, hogy az ingyenes vizsgálat amit a fogyasztók véleménye alapján végeznek dicséretet érdemel. Tudtommal a vizsgálatok alapját a vélemény faktor képezi amit egy innovatív módszerrel elemeznek. Emellett egy erre a célra létrehozott speciális algoritmust használnak. Senki az országban nem végez ilyen fajta vizsgálatot.

-Futárszolgálat

Az én esetemben kicsit tovább kellett várnom a tanúsítványra mint amit ígértek, de mint kiderült a futárszolgálat volt ebben sáros.

+Ár

A tanúsítvány ára a legnagyobb meglepetés volt a számomra. Végre van egy olyan minőség kibocsájtó vállalkozás Magyarországon akik nem csak arra mennek rá hogy hatalmas összegeket szedjenek ki az emberekből. Ahhoz képest hogy más tanúsítványt kibocsájtó cégek akár pár százezer forintokat is elkérnek a “Megbízható Cég” tanúsítvány csak 10e Ft.

Összegezve, úgy gondolom hogy a ÜVVK által kibocsájtott tanúsítvány ár/érték arányban a legjobb jelenleg Magyarországon. A bizonyítvány megbízható, hiteles és a vizsgálatok gyorsan le vannak folytatva. Persze vannak negatív oldalai is amiket említettem , de ezek nem olyan horderejűek, hogy az én általános pozitív véleményemen komolyan változtatni tudnának. Minden becsületes cégnek ajánlani tudom, hogy igényeljenek egy ilyen tanúsítványt.

Címkék: