Alakformáló leggings a hűvösebb időszakra

Alakformáló leggings

Alakformáló leggings

Nemcsak a nyári hónapokban fontos a tökéletes megjelenés, hanem a hidegebb időszakban is, viszont ennek eléréséhez szintén be lehet vetni néhány trükkös ruhadarabot.

A gabriellaharisnya.hu webshop kínálatában szereplő 100 DEN fonalvastagságú alakformáló leggings viselésével karcsúbb alak, kerekebb fenék, formás csípő és laposabb has lesz elérhető. Ennek viselője lényegesen csinosabbnak érzi magát és valóban az is lesz.

Az aloe vera tartalma csökkenti a bőr esetleges viszketését. Mindenesetre a magabiztosságot jelentősen növeli ez a darab, ezért érdemes beszerezni, ha úgy érzi, hogy szüksége van rá. 3D Lycra technológiával készült ez az alakformáló leggings, ami fekete színben vásárolható meg a webshopból.

Nagyon szépen mutat egy fekete csizmával, rövid vagy hosszú kötött ruhával, ráadásul alakformáló tulajdonsága által, a karcsúságot is biztosítja. A mindennapokban is nagyon jó hasznát lehet venni, a téli ünnepek, események alkalmával pedig egyenesen nélkülözhetetlen. Legyen vonzó karácsonykor és szilveszterkor is az alakformáló leggings segítségével!

Print Friendly, PDF & Email