A szén árak Borsod megyében alacsonyak

szén árak Borsod

Szén árak Borsod

Mindig időben meg kell vásárolni télre a megfelelő tüzelőanyagot, hiszen ha későn ébred fel az ember, akkor megeshet, hogy az eredeti ár többszöröséért tudja csak megvenni a szenet, fát vagy épp a lignitet. De egyáltalán ezek közül melyiket éri meg beszerezni?

Mivel a szén árak Borsod térségében több éve alacsonyak, köszönhetően főleg a Mátra Brikett shopnak, ezért nem is lehet csoda, hogy aki csak teheti, ezt választja. Annak köszönhetően, hogy a szén árak Borsod megyében kedvezőek, egy nagyobbacska teher kerül le azon családok válláról, akik szükségből a leggazdaságosabb megoldást kell válasszák jóval december előtt.

Sokszor a baj csak az, hogy a legtöbben nem logikus megfontolás, hanem szóbeszéd alapján döntenek. Pedig nem érdemes a barát, szomszéd vagy ismerős tanácsára hallgatni, csak azért, mert nekik bevált bizonyos okok miatt valami. Mivel a szén árak Borsod régiójában jutányosak a matrabrikett.hu oldalon, illetve a kapott fűtőanyaggal gond nincs, már ami a fűtőértéket illeti, megéri ezt választani.

A tüzelőanyagok fűtőértéke és a szén árak Borsod megyében egyszerűen összehasonlíthatóak. Ezáltal hamar megvan a jó eredmény és a vevő meghozhatja a számára és a családjának megfelelő döntést. A szén ára 2019 hidegebb hónapjai előtt igazán alacsony. Aztán minél közelebb jönnek a hűvös éjszakák, annál nagyobbak összeget kérnek el cserébe.

Ezért is kell időben meghozni a jó döntést. Nyilván nem lehet a szén ára 2019 a leginkább mérvadó tulajdonság. Ekkor fontos még a komfort, a tárolási lehetőség, a beszerzési forrás és sok minden más. Ezeket a vevő jó alaposan meg kell vizsgálja. Az, hogy a fekete- és a barnaszén reneszánszát éli, leginkább annak tudható be, hogy a szén ára 2019 legtöbb hónapjában igenis kedvező.

Összehasonlítva ezt a fával vagy gázzal, mindenképpen jobban jár az ember. Persze a tüzelőanyag beszerzés előtt azt is érdemes figyelembe venni, hogy a magasabb kalóriaértékű tüzelőanyag ára arányban van-e a fűtőértékkel. Ebben segíthet a fűtőérték/ár összehasonlító táblázat, ami a matrabrikett.hu oldalon elérhető.

Címkék: