A szemvédelem elengedhetetlen dolog

szemvédelem

Szemvédelem

Nagyon sok foglalkozás létezik, amelyeket csak úgy lehet végezni, ha védőszemüveget visel. A szemvédelem kiemelt fontosságú, hiszen nagyon érzékeny érzékszervről van szó. A kiegészítő megakadályozza, hogy a por, a szilánk, a forgács, a szikra sérülést okozzon. A hegesztésnél és a köszörülésnél arcvédő sisakkal is ki lehet egészíteni a felszerelést.

A strapabíróságát úgy tesztelik, hogy egy 6 mm átmérőjű acélgolyót kis távolságról a védőszemüvegre lőnek. A prémium változat tökéletesen illeszkedik, emellett elegendő látásteret biztosít. A szemvédelem számos munkaterületen nélkülözhetetlen dolog. A száras variációt általában könnyebb mechanikai feladatok végzésekor szokás alkalmazni.

A zárt, vagyis a teljes látómezős típus garantálja a biztonságot a vegyi sérülések ellen, valamint a nagy porral járó tevékenységek során. Az optikai veszélyek elhárítása céljából, a hegesztő szemüveg jó választás. A szemvédelem a munkahelyeken nemcsak az előírások miatt, hanem a saját érdekében is elengedhetetlen.

Címkék: