A szemüvegtok tollak tárolására is jó

szemüvegtok

Szemüvegtok

Sajnos, egy bizonyos kor után már viszonylag sokat romlik a látásunk, ezért olvasószemüveg használatára van szükségünk, így mindenhová magunkkal visszük. Ehhez nélkülözhetetlen egy jól megtervezett és kialakított szemüvegtok, ami teljes biztonságot ad a sérülékeny, drága darabnak. De nagy bosszúságunkra, a legtöbb, kereskedelemben kapható modellnek vagy a cipzárja, vagy a rugója hibásodik meg és rövid időn belül cserére szorul.

Ha nem akarunk emiatt idegeskedni, akkor jó tudni, hogy létezik egy remek alternatíva, pontosabban a joborwebshop.hu webáruház kínálatában szereplő szemüvegtok, ami valódi bőrből készült. Mindössze színben és méretben különböznek egymástól ezek a praktikus és hosszú életű modellek.

Behajtható füllel záródnak, tehát a meghibásodás lehetősége kizárt, ellentétben a rugós variánsokkal. Tanároknak kitűnő ajándékötlet, mert nemcsak szemüveget lehet benne tárolni, hanem tollakat is. A valódi bőr szemüvegtok megrendelése mindössze néhány percbe telik és a kiszállításra sem kell sokat várni.

Címkék: