A sikerdíjas pályázatírás menete

Forráscentrum sikerdíjas pályázatírás

Forráscentrum sikerdíjas pályázatírás

Az elmúlt évek kicsit sem kedveztek a kisvállalkozói szektornak. Első lépésben a koronavírus járvány nyomán bekövetkezett hatalmas gazdasági leállások, majd pedig a szomszédban dúló háború, ami magával hozta az energiaválságot, olyan helyzeteket teremtett, aminek vége még nem látható. Ennél fogva mindenki, aki újonnan indít céget, hatalmas kockázatot vállal. Nincsenek könnyű helyzetben azok sem, akik mindent igyekeznek megtenni a felépített üzletük megmaradásáért.

A tőkehiány, a csökkenő vásárlóerő, a költségek drasztikus emelkedése csak nyeli a pénzt és keveset szolgáltat vissza. A hitel után nyúlni kézenfekvő lenne, de ilyenkor muszáj mérlegelni annak az esélyét, hogy ez csak kidobott pénz. Mivel még nem látni a jelenlegi vállságok végét, így valóban olyan forrásokra szabad csak támaszkodni, amelyek minimalizálják az eladósodás esélyét. A cég elvesztése már önmagában nagy fájdalom, de ha a csődeljárás után még az ember ott marad egy több évre szóló kölcsönnel, amit muszáj visszafizetni, az katasztrofális.

Bár a pályázatok sem jelentenek ingyen pénzt, de mégis minimális költségekkel járnak. A Forráscentrum sikerdíjas pályázatírással már több milliárd forintnyi támogatást nyert el az őt megkereső vállalkozások részére. A szakemberek először is tudják, hogy hol találhatóak a különféle kiírások és azokra milyen időközönként lehet számítani. A partnereknek ingyenes megfigyelést kínálnak, majd pedig következhet a pályázatírás maga. A sikerdíj ebben az esetben azt jelenti, hogy fizetésre csak akkor van szükség egy adott pályázatírást követően, ha azt pozitívan bírálják el.

Ilyenkor gyakran a költségvetésben már alapvetően megjelenik a pontos összeg erre vonatkozóan, tehát a megkapott pénzből lehet gazdálkodni, amivel mindenki jól jár. A megrendelőnek így nem kell feleslegesen költenie és ott a motiváló tényező, ugyanis csak akkor garantált a nyereség, ha a munka kiváló. Természetesen ez a siker esélyét nem fogja garantálni, de anyagilag a megrendelő minden tekintetben jól jár. Megéri ezért ebben az irányban elindulni a lehetséges források felkutatása címén.