A korszerű mobil klíma jellemzői

Mobil klíma

Mobil klíma

Amikor úgy érzi, elérkezett az idő arra, hogy beszerezzen egy kiváló klimatikus berendezést az otthonába, akkor ne várja meg, amíg beköszönt a bágyasztó nyári hőség, hanem tegyen lépéseket időben! A mobil klíma széles választéka várja mindazon érdeklődőket, akik szeretnék fenntartani a jó közérzetet a tikkasztó napokon is.

Ugyanakkor, manapság már kiváló megoldásnak bizonyul az inverteres klíma beszerzése is, hiszen ez a korszerű darab megfelel a hűtési és a fűtési szempontoknak egyaránt. A mobil klíma két fő kategóriába van besorolva, amelyek közül az egyik a vastag gégecsővel ellátott változat, a másik típus, pedig a külső egységgel felszerelt berendezés, aminek segítségével optimális mikroklímát nyerhetünk a lakásban.

Ez utóbbi alternatíva nem áll messze a split klíma teljesítményétől. Fejlettebb változatai már olyan extrákat is tartalmaznak, mint az UV-lámpás fertőtlenítő, az ionszűrő és a biofilter. A jelenleg elérhető berendezések nem csupán kiegészíteni, hanem helyettesíteni is képesek a gázkályhákat. A mobil klíma színes felhozatallal áll az ügyfelek rendelkezésére.

Címkék:  ,