A kerekesszék többféle változata

kerekesszék

Kerekesszék

Aki mozgássérült, akár ideiglenesen, akár véglegesen, annak nagy segítséget jelentenek a modern termékek az életminőség növelése terén. Az elektromos kerekesszék visszaadhatja a közlekedés szabadságát azoknak, akiknek nehezükre esik a járkálás vagy valamilyen oknál fogva nem képesek rá.

Nem egyszerű együtt élni egy ilyen korlátozottsággal, viszont a lehetőségek tárháza nagyon széles és rengeteg olyan kütyü meg berendezés kapható már, amelyek megkönnyítik a problémával való együttélést. A kerekesszék több típusa is beszerezhető, annak függvényében, hogy az illetőnek milyen szükségletei vannak. Amennyiben a felső végtagjait sem tudja mozgatni, akkor mindenképp az elektromos kerekesszéket kell beszerezni.

Ezt egyéni igények szerint lehet állítani és alakítani, hogy minél egyszerűbb legyen a manőverezése. A legtöbb típusra támogatást is kaphat vagy valamilyen kedvezményt, így érdemes utánajárni a dolgoknak. A kerekesszék széles választéka a weboldalra kattintva elérhető, hasznos információkkal együtt.

Címkék: