A kerek szőnyeg lágyítja a teret

kerek szőnyeg

Kerek szőnyeg

Stílusos, otthonos atmoszférát teremt, egyedi szépérzékről tesz tanúbizonyságot, ráadásul a komfortérzetünket is emeli. Természetesen a kerek szőnyeg az, ami a magáénak tudhatja ezen pozitív jelzőket. A szőnyeg, mint lakberendezési elem, igazán érdekes. Tudjuk jól, hogy ahány ember, annyi különböző elképzelés a családi otthonról, mégis úgy tűnik, ritka az a személy, aki szőnyeg nélkül képzeli el az álmai lakását. A padló, legyen szó bármilyen modern, esztétikus burkolatról, önmagában nem hívogató vagy barátságos, sőt, egyenes rideg, ha nem takarja részben valamilyen igényes kialakítást élvező kerek szőnyeg.

Ennek a szóban forgó anyagnak számos kritériumnak kell megfelelnie ahhoz, hogy még a legigényesebb vásárló is rábólinthasson a vásárlás során. Az esztétikai értékek mellett, nagy szerep jut a strapabíróságnak is, hiszen, ha az adott modell nem prémiumkategóriás, hamar kopik, esetleg el is szakadhat, tekintve a nagyobb megterhelést. Az InnoConcept kerek szőnyeg felhozatalában nem fogunk csalódni, hiszen azok minden követelménynek kitűnően megfelelnek.

Különleges szőnyegek gazdag termékpalettája

A színes felhozatal minden tekintetben kielégítő, ráadásul annyi stílusjegyet vonultat fel, hogy mindenki megtalálhatja a személyiségéhez leginkább passzoló modellt. Egyedi otthonba különleges szőnyegek dukálnak, ez már így igaz. Abban az esetben, ha eltérnénk a megszokottól, a szőnyegvásárlás során a geometriai formák labirintusából válasszuk a már említett kört.

A tökéletes kör vagy az ovális „elveszi” a bútorok élét, lágyítja a teret, ezáltal pedig otthonosabbá teszi az adott helyiséget. Egy- és többszínű, bonyolult, illetve egyszerű mintákat felvonultató, erős és időtálló különleges szőnyegek kínálata várja, ha bizalmat szavaz az InnoConcept termékeinek. Természetesen a különleges szőnyegek az anyaghasználatuk terén is széles skálát járnak be, így alkalmunk nyílik a kevert szálas, a viszkóz és a gyapjú modellek között mazsolázgatni. A látványos kiegészítők elképesztő sokféleségének a képzelet sem szabhat gátat!

Címkék: