Vágásbiztos kesztyű beszerzése kedvezményesen

Vágásbiztos kesztyű

Vágásbiztos kesztyű

Tenyérmártott, sima PU bevonattal ellátott védelmi kesztyűt szeretne vásárolni, ami megvédi a munkás kezét attól, hogy elvágja magát? Ha igen, akkor érdemes cégünk honlapján szétnézni, ahol kiváló minőségű, vágásbiztos kesztyű kapható jutányos áron.

A 100% lélegző varratmentes bélésnek köszönhetően, a kéz nem izzad, a varrás miatt pedig nem sérül a védőeszköz. A szöszmentes konstrukció szintén nagy előny és ha választani kell egy megbízható modellt, akkor olyan legyen, amire az EN és ANSI 3-as kopásállóság is jellemző. Magasszámú kötési sűrűséget válasszon a vágásbiztos kesztyű esetében, mert így minden bizonnyal strapabíró lesz. A PU bevonatos védőfelszerelés megrendelésénél tekintse meg, hogy milyen színben szeretné azt megkapni!

Ha nem univerzális méretről van szó, akkor mindenképp jelölje meg rendelés előtt a kívánt méretet! A vágásbiztos kesztyű mellett, sok más célra készült modell is kapható, tehát válasszon a célnak megfelelően az internetes áruházunkból és a rendelése házhoz érkezik!

Print Friendly, PDF & Email