Kategória Szolgáltatás

Rendkívül fontos az erőszakmentes kommunikáció

erőszakmentes kommunikáció

Erőszakmentes kommunikáció

Biztosan Önnel is előfordult már, hogy egy mondandóval, előadásmóddal olyan cselekvésre vették rá, amit eredetileg nem akart megtenni. Ez egyfajta érzelmi zsarolás, aminek soha nem lenne szabad bedőlnünk vagy engednünk. Nemcsak fizikai erőszak létezik.

Az erőszakmentes kommunikáció alatt a beszélgetőtárssal legyen nagyon résen, nehogy olyasmire vegyék rá, ami bonyodalmat okoz az életében! Tulajdonképpen az a legnagyobb baj, hogy jó érzésű emberként nem akarjuk megbántani azt, aki „nekem jár” vagy „érezd magad kellemetlenül, ha…” jellegű kommunikációt folytat velünk. De nem is kell megbántani, csak határozottan elutasítani, nem pedig felvállalni az áldozat szerepét.

Olvasd Tovább

Sok az eladó lakás Budapest 11. kerület területén

eladó lakás Budapest 11. kerület

Eladó lakás Budapest 11. kerület

A fővároson belül, már egyetlen körzetben is rengeteg eladó ingatlan van, így nehéz lenne végigjárni az egészet és úgy kiválasztani azt, ami a leginkább megfelel az igényeinknek. Azonban, az internetes keresőoldalaknak hála, nem is kell ilyesmire vetemednünk, hiszen az eladó lakás Budapest 11. kerület felhozatala egyszerűen leszűkíthető és eleve ki lehet szűrni azokat, amelyek valamilyen szempontból nem felelnek meg.

Csak fel kell keresni például a www.oc.hu oldalt és beállítani minél pontosabban a szűrőket, hogy csak azon eladó lakás Budapest 11. kerület lehetőségei jelenjenek meg, amelyek egyáltalán szóba jöhetnek például ár, elhelyezkedés vagy éppen méret kapcsán.

Olvasd Tovább

Ingyenes társkeresővel is sikerrel lehet járni Budapesten

társkereső

Társkereső

Egyre többen vannak azok, akik kiábrándulva a hagyományos társkeresésből, esélyt adnak az online alternatíváknak, és olyan oldalak mellett döntenek, ahol vannak extra opciók és persze ingyenes lehetőségek is. Habár a legtöbb társkeresőnél segíthetnek a prémium funkciók, az ingyenes verziók is bőven adnak lehetőséget ismerkedésre. Ezért is éri meg egy olyan oldal mellett dönteni, ahol fizetés nélkül is lehet használni bizonyos dolgokat. Rengetegen szeretik a parom.hu honlapot.

Az egyik jó tulajdonsága ennek az, hogy hamar meg lehet szabadulni azoktól, akikkel például az illető személy nem szeretne kapcsolatba kerül, legyen az bármilyen okból kifolyólag a döntés. Az oldalon lehetőség van precíz és előre megadott kritériumok alapján megválasztani a partnereket. Gondolni kell itt például a korra, magasságra, hobbira, szakmára és még a jövedelemre is. Nagy előny még, hogy a felhasználó saját feltételeket szabhat meg. Kétségtelen, hogy ezzel az egész procedúra jóval komfortosabb lesz majd.

Olvasd Tovább

A ragasztópisztoly ár fontossága

ragasztópisztoly ár

Ragasztópisztoly ár

Ahogy minden termék esetén, úgy a ragasztópisztolyok kapcsán is hatalmas árkülönbségekkel találkozhatunk. A ragasztópisztoly ár tekintetében fontos megemlíteni, hogy bár vannak nagyon drága termékek, amelyeknek nyilván megvannak a maguk előnyei, úgy mint hosszabb garancia vagy nagyobb teljesítmény, mégis a tapasztalunk az, hogy ezek a darabok nem feltétlenül tudnak többet az olcsóbb készülékeknél.

Olvasd Tovább

Védelmet biztosít az Advantix csepp

Advantix csepp

Advantix csepp

A házi kedvenceket érdemes megvédeni a különféle élősködők kellemetlen hatásitól. A négylábú, gyakran a szabadban játszó állatkák különösen ki vannak téve a fertőzéseknek, támadásoknak. A szúnyogok, bolhák, kullancsok alig várják, hogy falatozhassanak a vérükből. Amennyiben rendszeresen használva van az Advantix csepp, felesleges tartanunk az ilyen problémáktól.

Olvasd Tovább

A reptéri parkolás olcsón elérhető online

reptéri parkolás olcsón

Reptéri parkolás olcsón

Vannak, akik a munkájukból adódóan rengeteget utaznak és igyekeznek mindig időben érkezni, amire csak úgy van lehetőség, ha a saját kezükben tartják az irányítást és például tömegközlekedés vagy taxi helyett, a megszokott autójukkal jutnak el egyik pontból a másikba. A nagyobb távolságokat érdemes repülővel megtenni, de előtte jussunk el a kifutóig. Amennyiben aggódunk, hogy merre hagyjuk a kocsit, akkor jó tudni, hogy a reptéri parkolás olcsón kivitelezhető.

Olvasd Tovább

Alumínium redőny szerelés és ablakcsere Székesfehérvár

alumínium redőny szerelés

Alumínium redőny szerelés

Az otthonunkba hazaérkezve egy hosszú nap után, általában már nem vágyunk semmi másra, csak arra, hogy a családunkkal lehessünk és békében tölthessük el a nap hátralevő részét. Ezért is nagyon praktikus az alumínium redőny szerelés szolgáltatás, amit Budapest egész területén és a környékén is igénybe lehet venni. Ráadásul rengeteg előnnyel rendelkezik, a hagyományos sötétítő eszközökhöz képest. Az egyik ilyen például, hogy az élettartama közel korlátlan, ha jól karban van tartva és rendeltetésszerűen van használva.

A másik okként pedig meg lehet említeni, hogy az alumínium redőny szerelés egyáltalán nem költséges, sőt, még a kivitelezése is nagyon gyors. Továbbá, magas hang- és hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik, köszönhetően annak, hogy a lamellák szigetelőanyaggal vannak kitöltve. Az alumínium redőny szerelésekor extra szolgáltatásokat is igénybe lehet venni, mint például a szúnyogháló, ami még kényelmesebbé tudja varázsolni az otthon töltött perceket, hiszen nem fogja megzavarni sem a meleg, sem pedig a rovarok.

Olvasd Tovább

Az új irányzat – családbarát vállalkozások Bihar megyében

családbarát vállalkozás Bihar megye

Családbarát vállalkozás Bihar megye

A munka és a magánélet egyensúlya a legtöbb családban kemény próbatétel és komoly fejtörést okoz. Minden családbarát vállalkozás Bihar megye körzetében azzal a fontos küldetéssel jött létre, hogy segítse ezt az egyensúlyt megteremteni.

Olvasd Tovább

A VR futópad bérlés páratlan élménnyel gazdagíthat mindenkit

VR futópad bérlés

VR futópad bérlés

Szeretné valami izgalmas programmal meglepni egy céges rendezvény résztvevőit? Olyasmit keres, ami garantáltan mindenkinek el fogja nyerni a tetszését és szuper élményekkel gazdagodhatnak általa? Akkor ismerje meg a VR futópad bérlés lehetőségét! Ha még nem hallott erről, akkor ne ijedjen meg, nem kell futniuk majd a vendégeinek és nem is a megtett táv vagy a sebesség összemérése fogja jelenteni az „élményt”.

A VR futópad arra a problémára jelenti a megoldást, hogy a legtöbben szédülésre, tengeri betegség tüneteire panaszkodnak a virtuális világban való kalandozás után. Ez egy olyan szerkezet, aminek hála biztonságosan lehet együttmozogni a kamerával és így az agy nem zavarodik össze attól, hogy míg azt érzékeli, hogy helyváltoztatást történik, valójában az ember meg sem mozdul.

Olvasd Tovább

Nagy teherbírással rendelkezik a költöztető doboz

költöztető doboz

Költöztető doboz

Olykor előfordul, hogy össze kell pakolnunk az összes holminkat, amink van és azokat egy úgy helyre vinnünk. Ez nagyon pozitív hatást válthat ki bennünk, amikor mondjuk egy albérletből végre a régóta vágyott és megérdemelt saját otthonunkba történik meg az áthurcolkodás. A feladatot, nagyban megkönnyítheti, ha a költöztető doboz mellett döntünk, ahelyett, hogy szemeteszsákokba pakolnánk.

Olvasd Tovább