Kiváló telefontokok olcsón

Samsung S10 Plus tokok kiemelkedő minőségben

Vannak, akik szeretik a telefontokokat és vannak, akik szeretnek veszélyesen élni, ezért inkább mellőzik ezeknek a használatát. A Samsung S10 Plus tokok pajzsként szolgálnak ezen technológiai csodáknak, amelyeknek az egyetlen hibájuk a sérülékenységük.

Bár már mindent és még annál is többet sikerült beleszuszakolniuk a mérnököknek ezekbe a telefonokba, az ütésállóság problémáját még mindig nem sikerült megoldani. Vajon meddig lesz elég az erősebb processzor, a több RAM, nagyobb tárhely, nagyobb akku?

A felhasználók szomjaznak az innovációra és ha valamit, akkor azt egyaránt el lehet mondani a vélemények kapcsán, hogy az ütődések által keletkezett repedéseket mindenki utálja.

A Samsung S10 Plus tokokkal ezeket viszont el lehet kerülni addig, amíg a telefongyártók szakemberei nem fejlesztenek ki olyan modelleket, amelyek kibírják az ütődéseket. Az üveg rendkívül jól mutat a dizájn szempontjából, viszont könnyen törik és elég csúszós is, így nem csoda, hogy sokan leejtik egy hirtelen mozdulat során a telefont. A Samsung S10 Plus tokok viszont megakadályozzák a sérüléseket.

Print Friendly, PDF & Email