Neked melyik a kedvenc fagyid?

Sokan nem is gondolnák, mennyi ízben lehet fagyit kapni

A 90-es évek elején elkezdődött egy változás, ami abban is megmutatkozott, hogy szinte minden árucikkből megnövekedett a választék. Míg addig jóformán egyfélét lehetett kapni mindenből, addig ma számtalan kategóriából lehet válogatni. Tudnál tippelni, hogy a klasszikus csoki, eper, vanílián kívül mennyi íz van még? Valahányszor elmész egy fagyizóba, biztosan elcsodálkozol azon, hogy hányféle színárnyalat van a tálakban, amiből kedved szerint válogathatsz.

Nyílván senki sem szokta megszámolni, hogy mennyi íz van kirakva, hiszen ha nagy a sor, akkor gyorsan kell közölni, melyikből szeretnél, különben a hátad mögött morgolódni fognak. Talán nem is fontos tudnod, hogy mennyi íz van kitéve, hanem inkább az a lényeg, hogy az összest megkóstold, természetesen nem egyszerre, mert a jóból is megárt a sok. Bár a fagyit a legtöbb emberhez hasonlóan biztosan te is szereted, azonban egyszerre a túl sok gombóctól könnyen mandulagyulladás alakulhat ki. Ha pedig egyszer ez bekövetkezett, akkor már csak számlálhatod és nézheted, hogy mennyi íz van kitéve, mert hosszú ideig nem kóstolhatod meg egyiket sem. Viszont, rendszeresen visszatérve kimondottan ajánlott, hiszen kár lenne kihagynod az életnek ezt a nyalánkságos oldalát. Azonban, ha mégis érdekelne, hogy mennyi íz elkészítésére képes egy fagylaltozó, akkor lépj fel a hiszteriafagylalt.hu weboldalra, vagy látogasd meg a Tápiószecsőn található cukrászdát, ahol személyesen nézheted és ízlelheted meg a különböző kézműves fagylaltgombócokat.

Amennyiben úgy döntesz, hogy ellátogatsz az említet cukrászdába, az első gondolatod biztosan ez lesz: mennyi íz, hiszen a különféle gyümölcsös, csoki-, és italkülönlegességgel készített gombócok mellett, cukorbetegeknek is találsz majd fagylaltot. Azonban, ha a felsoroltak között még mindig nem kaptál kedvedre valót, akkor kipróbálhatód a kávé, a tiramisu, a karamell és még számos más íz-kombinációt. A lényeg, hogy szerezz tapasztalatot arról, mennyi íz szerepel egy fagyi hűtőben, amelyek mind nagyon finomak!

Print Friendly, PDF & Email
Címkék:  ,