A kutya jutalomfalat több szempontból is fontos

Kutya jutalomfalat

Kutya jutalomfalat

Mint ahogy mi is szeretünk nassolni vacsora után, úgy a háziállatainknak is szükségük van néha egy kis különleges csemegére, ami változatossá teszi az étkezésüket. Erre a célra tökéletesen alkalmas a kutya jutalomfalat, ami valódi íz-bombaként hat kedvenceinkre.

Az ilyen finomságokat azonban, mint ahogy a neve is mutatja, főleg jutalmazásra használják. Akkor lepjük meg ilyenekkel az ebeket, ha jól teljesítik a feladatokat, amelyeket a gazdik kitűznek számukra.

A kutya jutalomfalat elmaradhatatlan kelléke a kiképzéseknek. A parancsok teljesítése után ilyen finom falatokkal lepik meg a trénerek az állatokat, hogy azok máskor is végrehajtsák a feladatokat, az ízletes rágcsálnivaló reményében.

A kisállat kereskedésekben számtalan változatban megtalálhatóak ezek a csemegék, amelyeknek van még egy fontos szerepük. Sok kutya jutalomfalat olyan összetevőket is tartalmaz, amelyek a mindennapi eledelekből hiányoznak, vagy csupán kismértékben vannak jelen. Az ilyen falatok táplálék kiegészítőként is tökéletesen megállják a helyüket.

Print Friendly, PDF & Email
Címkék: