Kitsefurf oktatás nyaralással összekötve

kitesurf oktatás

Kitesurf oktatás

Szeretne kipróbálni valami újat és izgalmasat? Feldobná valamivel a nyaralását, hogy ne csak a henyélésről és a semmittevésről szóljon? Akkor szervezze meg úgy az útját, hogy a kitesurf oktatás is beleférjen a vakációba! A kezdő tanfolyam 9 órát foglal magába és amennyiben tovább is menne, akkor a haladó kitesurf oktatás keretén belül, újabb 8 érdekfeszítő és élménnyel teli órán vehet részt.

Amennyiben nem szeretné átlépni a határt, akkor a kitexpedition.com csapata által a Balatonon is megismerkedhet ezzel az egyedülálló sporttal, ami ötvözi a vízisízést a sárkányeregetéssel.

Igen, az ernyőkezelést is meg kell tanulni ahhoz, hogy megélhesse ezen mozgásformának minden szépségét, hiszen itt ezzel haladhat, változtathat a sebességén és válthat irányt. Sőt, a különböző látványos trükköknek is az ernyő az egyik fontos eszköze. Ha ez így elsőre meredeknek hangzik, ne aggódjon, mert a kitesurf oktatás keretén belül elméleti felkészítésben is fogják részesíteni, illetve külön figyelmet fordítanak az ernyő reptetésére és a deszkára állásra is.

Print Friendly, PDF & Email