Hova helyezhető az infraszauna?

Már akár a lakásában is helyet kaphat az infraszauna

Újonnan épült lakását szeretné berendezni vagy csak kissé átrendezni a régit, netán új bútordarabokkal kiegészíteni a meglévőket? Akkor most itt a lehetőség, hogy otthonában az infraszauna is helyet kapjon.

Nem kell attól tartania, hogy túl sok helyet foglal el egy ilyen készülék és emiatt néhány bútordarabtól meg kell majd szabadulnia. A gyártók erre is gondoltak, ezért megalkották a sarok infraszauna modelleket, amik a fürdőszobában vagy egy kisebb, erre alkalmas helyiségben is elférnek. Biztosan nem fogja akadályozni, hiszen csupán egy sarkot foglal el, ami lehet, hogy eddig amúgy is üresen állt. Gondoljon csak bele, hogy ezentúl egy frissítő szaunázással kezdheti a napot! Reggel ébredés után bebújik a kabinba és a nap örömtelien és mosolygósan telik el, de ugyanezt a fárasztó napok után is megteheti.

A gondos tervezésnek köszönhetően, a sarok infraszauna halogén izzói megfelelő sugárzást biztosítanak ahhoz, hogy az testet izzadásra bírják. Rendeljen meg Ön is egy ilyen kabint, mert garantáltan nem fogja megbánni!

Print Friendly, PDF & Email
Címkék:  ,