Kategória Étel-Ital

Válasszon a cukormentes élelmiszerek közül!

Cukormentes élelmiszerek

Az egészséges életmód az elmúlt évtizedekben megkívánta, hogy lemondjunk bizonyos élvezetekről, például az édességekről.

Napjainkban más a helyzet, ugyanis a cukormentes élelmiszerek is lehetnek ugyanolyan finomak és teljesek. Még abban az esetben is fontos óvatosan bánni a cukorral, ha nem vagyunk cukorbetegek. Mintegy megelőző célzattal is kipróbálhatunk olyan termékeket, amelyek táplálóak és alternatív módon helyettesítik a kristálycukrot.

Olvasd Tovább

Az őszi gyümölcsökből is kiváló turmix készíthető!

Minőségi turmixgép

A mindennapi rohanásban hajlamosak vagyunk megfeledkezni a szükséges vitaminbevitelről. Pedig hozzájuthatunk számos formában. Hogyha nemcsak ízetlen étrend kiegészítőkkel szeretnénk letudni eme szükségletünket, akkor a Nutribullet különleges turmixgép használata mellett érdemes döntenünk. A Nutribullet különlegessége pedig a sokoldalságában és az összetettségében rejlik.

Amikor egy ilyen berendezés mellett döntünk, akkor fel szoktunk állítani bizonyos szempontokat a turmixgépekkel szemben. Nem szeretnénk a sok kiegészítővel vacakolni. Mi sem kellemetlenebb annál, amikor szeretnénk készíteni gyorsan és egyszerűen egy fincsi turmixot, ám éppen nem találjuk valamelyik kiegészítőt. Legyen erős motorja, hogy mindent aprítson, minél gyorsabban és hatékonyabban. Emellett ne legyen túl hangos, mert egy reggeli vitaminbomba elkészítésekor valószínűleg a család többi tagja még alszik.

Olvasd Tovább

Rendeljen még ma táplálékkiegészítőt!

Táplálékkiegészítő

Táplálékkiegészítő

Az idő múlásával egyre jobban kezdünk a tudatába kerülni annak, hogy mennyire múlandó a testünk. Ez arra vezethető vissza, hogy nagyon gyakran vagyunk kénytelenek különféle betegségekkel szembesülni.

Pedig a táplálékkiegészítő szedésével könnyen lehetne javítani a test állapotán, tehát mindenkinek azt ajánljuk, hogy fogyasszon rendszeresen olyan termékeket, amelyek jól jöhetnek a szervezet számára. Táplálékkiegészítő alatt szinte bármit lehet érteni, hiszen idesorolhatjuk a vitaminokat és az egyéb olyan termékeket is, amelyekben igazán értékes tápanyagok vannak.

Olvasd Tovább

Magyar vörösborok az ételek mellé

Ízletes és aromás magyar vörösborok

Ízletes és aromás magyar vörösborok

Hazánk egy csodálatos ország, ahova rengeteg turista jár. Nemcsak a látványosságok és a természeti adottságok azok, amelyeket érdemes megcsodálni, hanem a gasztronómiai és italkészítés remekeit is, amelyek lehetnek a magyar vörösborok és a híresen zsíros, nehéz ételek. Legalábbis azt mondják sokan, hogy a magyar konyha nagyon zsíros.

Olvasd Tovább

A tölgyfa és a sötét rum

Így készül a sötét rum

Így készül a sötét rum

Mit tudunk a tölgyfáról? Mivel hozhatjuk összefüggésbe és mi jut elsőként eszünkbe róla? Ez attól is függ persze, hogy milyen témával kapcsolatban kerül szóba. Amennyiben az italokkal hozzuk összefüggésbe, egyből eszünkbe jut egy ízletes ital, a sötét rum.

Ezt a rumot tölgyfából készült hordókban szokták érlelni, akár 12 éven keresztül is. De térjünk kicsit vissza magára a tölgyre. Ez a fa főként a hegyvidékeken terjedt el, mindemellett több száz fajjal büszkélkedhet. Elterjedt Ázsiában, Amerikában és Európában is.

Olvasd Tovább

Matcha zöld teás fehér csoki

Fehér csoki

Fehér csoki

A zöld teában többféle antioxidáns megtalálható, amelyek hozzájárulnak a szervezet egészséges működéséhez. Továbbá, a zöld teát akkor is ajánlani szokták, hogyha valaki fogyni szeretne. A fuszerescsokolade.hu weboldalon elérhető különleges íz világgal bíró fehér csoki kakaóvaj-tartalma 29,5 %. Azt szokták mondani, hogy az étcsokoládé egészségre gyakorolt pozitív hatásai a kakaótartalomnak köszönhetőek. Azonban a fehér csokoládéban nincs kakaó, csak kakaóvaj, ezért látjuk fehér színűnek az édességet.

Olvasd Tovább

Speciális gabonafélék

Gabonafélék

Gabonafélék

A quinoa története valamikor 8-9000 évvel ezelőttre tehető, amikor az inkák felfedezték ezt a különleges növényt. A speciális gabonát még az ókorban is felhasználták különféle ételek elkészítése során. A gabonafélék a bulkshop.hu webáruházban igen jó áron és nagyobb kiszerelésben érhetők el. A quinoa gabona a harmadik legfontosabb alapanyag lett az ókori népek számára, amikor a spanyolok megérkeztek. A másik két fontos alapanyag a burgonya és a kukorica volt.

Olvasd Tovább

Tápláló és finom szendvicsek ünnepnapon is

Szendvicsek készítése

Szendvicsek készítése

A napi többszöri étkezés nagyon fontos az egészséges életmódhoz, ezt viszont a legtöbb esetben szinte lehetetlen betartani. Sokszor nincs időnk asztalhoz ülni, csak úgy „futtában” bekapunk valamit. Ezekben a helyzetekben a szendvicsek készítése jó ötlet lehet. Amennyiben jól összeválogatott alapanyagokból készülnek, akár reggelire vagy vacsorára is fogyaszthatjuk ezeket az ízletes harapnivalókat. A szendvicsek nem csak a családi étkezésekhez lehetnek ideálisak, de felszolgálhatóak nagyobb rendezvényeken is, mint például céges bulikon, állófogadáson, sőt akár még esküvőn is.

Olvasd Tovább

A Flavin7 gyümölcslé kivonat egészségbomba

Flavin7 gyümölcslé

Flavin7 gyümölcslé

Nagyon is igaz az ismert mondás, hogy „fűben-fában orvosság”, hiszen rengeteg csodálatos növény létezik, ami jó hatással van a szervezetünkre. Ami még nagyszerűbb, hogy több gyógyerejű növényt együtt is használhatunk, a még jobb eredmények elérése érdekében. A Flavin7 gyümölcslé kivonat magas flavonoid és resveratrol tartalmának köszönhetően, erősíti és támogatja szervezetünket. A Flavin7 a fekete héjjal és sejtregeneráló tulajdonsággal rendelkező gyümölcsök erejét tartalmazza.

Olvasd Tovább

Online beszerezhető egészséges termékek

Egészséges termékek

Egészséges termékek

Ha szeretne tényleg egészséges életmódot folytatni, akkor mindenképpen nézze meg ennek az online áruháznak az ajánlatait, ahol lehetősége van arra, hogy elérhető árak mellett szerezze be a szükséges élelmiszereket! Az egészséges termékek gazdag kínálata várja a vásárlókat ebben az online áruházban, amit a linkre klikkelve lehet megismerni. Itt természetes édesítő szereket, gluténmentes termékeket, paleo élelmiszereket, vitaminokat, Himalája sót, bio élelmiszereket egyaránt vásárolhat.

Olvasd Tovább