Kategória Ékszer

Az arany gyűrű helyes kiválasztása

Arany gyűrű

A Magyarországon található ékszerüzletekben leginkább 9, 14, 18, valamint 22 karátos termékek vannak jelen. Az arany gyűrű ára emiatt is eltérő, hiszen minél nagyobb a karátszám, annál drágább egy-egy darab. Egyébként minden kiegészítő minőségi fémjellel van ellátva. Ez azért is kiváló lehetőség, mert biztos lehet abban, hogy eredeti darab került a tulajdonába. Számtalan variáció közül válogathat, hiszen a termékpaletta folyamatosan újul és bővül.

Olvasd Tovább

Magyar motívumos ékszerek a divatmezőny élén

A magyar motívumok hódítanak

Sok olyan dolog van a világon, ami nem állandó, hanem napról-napra változik. Az egyik ilyen például a divat, ami egyik nap még trendi volt, az lehet másnap már cikinek számít. Persze időről-időre újra megjelennek bizonyos stílusok és vannak olyan jellegzetességek is, amelyek állandóak maradtak.

A magyar motívumos ékszerek gyakran kerültek a hölgyek érdeklődési körébe és bátran elmondhatjuk, hogy ma ez fokozottan így van. Rengeteg nő szeret ilyen kiegészítőt viselni, legyen az nyaklánc, fülbevaló, gyűrű vagy karkötő, mindegyik egyformán kedvelt.

Olvasd Tovább