Kategória Egyéb

Párátlanító készülék a túlzott nedvesség ellen

Párátlanító készülék

Az ipari környezetben gyakran kell olyan berendezéseket alkalmazni, amelyek a gyártásból eredő szállóport, szennyeződéseket és a nedvességet eltávolítják a levegőből. Egy ipari típusú párátlanító készülék remek funkciókkal rendelkezik. Azon felül, hogy kiszívja a légtérben lévő magas páratartalmat, még a szennyeződéseket is eltávolítja. Ezáltal megóvja a késztermékek felületét és anyagát. A páramentesítő egy ventilátorral szívja be a szennyezett levegőt, amit átnyom egy hőcserélőn és egy szűrőn is.

Olvasd Tovább

A nívós iskolatáskák előnyei

Nívós iskolatáskák

Iskolakezdésre nagyon sok holmit kell beszerezni, ami sok utánajárást, keresgélést igényel. Ugyanakkor a tanfelszerelések közül, talán az iskolatáskák a legfontosabbak, így érdemes ezek beszerzésére szánni a legtöbb időt.

Hiszen az iskolatáskák nap mint nap a gyerkőcök hátára fognak kerülni és nem mindegy, hogy azok milyen minőségűek és mennyire kényelmes a viseletük. Ha nem megfelelő a súlyeloszlás, itt-ott nyomnak, szúrnak, vágják a kicsik vállát, akkor az hosszútávon sok bajt okozhat, ezért alaposan át kell vizsgálni, hogy mit adunk a kicsinyeink hátára.

Olvasd Tovább

A költözést bízza a szakemberekre!

Költöztetés-szállítás

Költöztetés-szállítás

A költözés mindig sok bonyodalommal jár, mindent becsomagolni, elpakolni, megtervezni a szállítást, majd az új helyen ismét a kipakolás és a többi teendő. A költöztető cégek viszont segíthetnek a nagy munkában. A széles körben elérhető szolgáltatásunk a nap 24 órájában a rendelkezésére áll, Budapesten és az egész ország területén egyaránt, valamint nemzetközi költöztetés esetén is.

Legyen szó magánszemélyek vagy akár cégek költöztetéséről, könnyen megoldható lehet, ha a jó segítséget választja hozzá. A profi költöztetők éjjel-nappal készen állnak az Ön szolgálatára, maximális odafigyeléssel és többéves rutinnal. A sokéves tapasztalat elősegítette, hogy ma már könnyebben és gördülékenyebben menjen a munka.

Olvasd Tovább
Budapest randi kuckó

Itt az idő hogy elvidd a párod egy randi kuckóba!

Nem hallottál még a randi kuckó fogalmáról? Akkor itt az ideje, hogy megismerkedj vele! Egy nagyon közkedvelt bérlési lehetőségről van szó, amikor a párok néhány órára el tudnak vonulni kettesben, akár titokban, a világ szeme elől. A Budapest randi kuckó bárki számára megfizethető áron kínálja szolgáltatásait, a bérlés menete pedig roppant egyszerű. Fontos, hogy foglalni csak telefonon lehet, 9-19 óra között. Ilyenkor megbeszélésre kerül, hogy a pár melyik Budapest randi kuckó mellett döntött.

Olvasd Tovább

Shelby GT500, újkori legenda

Shelby GT500

Shelby GT500

Carroll Shelby talán meglepődve fogadja a hírt ott az égben, de a cég, amit hátrahagyott egy cseppet sem lassít, sőt, folytatja diadalos útját a Ford Mustang nemesítésével. A 2015-ös év legutolsó híre a Shelby Super Snake 2015 megjelenése az autósportpiacon.

Ígéretes modellnek tűnik a több mint 750 lóerős álomautó. Az utolsó modellt 2011-ben hozták be a piacra, ami egyébként a Shelby GT500 modellre épült. Az új Super Snake a Ford Mustang GT coupe-ét vette alapul. Ezt az álomautót nem kevesebb mint 49,995 dollárért hozták forgalomba, ami eddig a legdrágább Mustang GT.

Olvasd Tovább