Kategória Autó

Termékek a Citroen autók karbantartásához

Citroen Sipos

Egy igazán lelkiismeretes gazda nagyon odafigyel az autójára. A karbantartás nagyon egyszerűnek bizonyul a Citroen esetében, hiszen a http://CitroenSipos.hu/webaruhaz oldalon több termék megrendelésére is lehetőség nyílik. Többek között különféle alkatrészek is elérhetők az interneten keresztül.

Az sem gond, ha valaki például felnit, dísztárcsát, tetőcsomagtartót vagy ápolószert akar venni a http://CitroenSipos.hu/webaruhaz honlapról. Nagyon kedveltek a fényezésjavító matricák, aerosolok, illetve ceruzák is.

Olvasd Tovább

Új arculat a BMW E46 facelift után

BMW E46 facelift

BMW E46 facelift

Azon BMW-tulajok, akik nem sajnálják a pénzt a design elemek módosítására, mindenképp megtalálhatják azokat a kiegészítőket, melyekkel új arculatot lehet adni a járműnek. Ide sorolható a BMW E46 facelift is, aminek egyik központi eleme az úgynevezett angel eyes.

Akik nem akarnak sokat költeni erre, dönthetnek a CCFL technika mellett, ami a hideg katód fénycsöves megoldást takarja. Ez 2004-ben vált ismertté, amikor az E36 3-as szériát először csodálhatta meg a világ.

Olvasd Tovább

Kopott és túlhasznált a tipikus nyári gumi

Nyári gumi

Nyári gumi

Téli, nyári, esetleg négyévszakos gumi? Ez az örök bizonytalanság mindenkit aggaszt, hiszen feltehetőleg sok mindent hallunk a gumikról és a különböző időjárási feltételekről. Annak érdekében, hogy egyszer és mindenkorra tisztázni tudjuk ezt a sokoldalú problémát, szeretnénk elmondani, hogy a hideg, csúszós és fagyos utakon természetesen a téli gumik teljesítenek a legjobban és ezek a legbiztonságosabbak. Sokan keresik a négyévszakos gumikat, mivel nem kell egy évben többször is a gumicserével foglalkozni.

Olvasd Tovább

Gyors autómentés M3-as sztrádán is

Az autómentés m3-as sztrádám is igénybe vehető

Az autómentés m3-as sztrádám is igénybe vehető

Az emberek, amikor gépjárműbe ülnek, sok mindenre kell gondoljanak, hiszen útközben lerobbanhat az autó, és ilyenkor szükség van a mentő szakemberek segítségére. Az autómentés M3-as sztrádán is lehetséges, ha Ön éppen ott robbant le, de ha a környékén, akkor az sem okoz problémát.

Olvasd Tovább

Autógumik hatalmas választékban

Autógumik

Autógumik

Mindennek megvan a maga működési menete. Nem lehet felcserélni a dolgokat, más nem oda illővel. Az autóknak megvan a maguk méretei, amelyeket nem lehet helyettesíteni egy másikéval. Az autógumik fontos szerepet töltenek be, az elsődleges szerepük, hogy nélkülük nem megy sehová, a második pedig egyben egyfajta életbiztosításnak is felfogható. A gumik méretei és állapota lényeges szempont. Mindig jó állapotú autógumikkal induljunk el, bármilyen is az adott évszak. A gumik megfelelő tapadása számos dolgot befolyásolnak.

Olvasd Tovább

Számos nyárigumi méret az Autógumiakción

Akciók több nyárigumi méretben is

Akciók több nyárigumi méretben is

Amikor véget ér a téli időszak, gumiabroncsokat kell cserélni azért, hogy az autó és a vezetés minden pillanata a lehető legbiztonságosabb legyen. Az autogumiakcio.hu oldalon a 155/70r13 nyárigumit könnyedén megtalálhatjuk, több fontos gyártótól is találhatunk ilyen méretekkel rendelkező gumiabroncsokat. Az autogumiakcio.hu oldalon mindenki könnyedén megtalálhatja a megfelelő gumikat, hiszen a főoldalon hatékony keresőt is találhatunk, amelyben beállíthatjuk a legfontosabb keresési adatokat.

Ezt ...

Olvasd Tovább

205/55R16 nyárigumi jutányos áron

Nyári gumik a Gumiwebshopban

Nyári gumik a Gumiwebshopban

A jó idő közeledtével érdemes lecserélni a téli gumikat az autóról, mert ilyen időben az már nem nyújt kényelmes és biztonságos vezetést. Azért érdemes most lecserélni a gumiabroncsokat, mert most a 205/55R16 nyári gumi akciósan vásárolható meg a gumiwebshop.hu weboldalon található autógumi webáruházban.

Szakértők szerint akkor ajánlott lecserélni a téli gumikat nyáriakra, ha a hőmérséklet tartósan 7 Celsius fok fölé emelkedik.

Olvasd Tovább

Egyszerűen használható kapuautomatika

 kapuautomatika

kapuautomatika

A modern kaputechnika segítségével ma már könnyedén ki és be tudjuk csukni az ajtókat, garázskapukat, így még kényelmesebbé válik az autózás élménye. Főleg rossz időben nagyon hasznos egy ilyen rendszer, hiszen nem kell kiszállni az autóból ahhoz, hogy a garázskaput kinyissuk, majd becsukjuk magunk után. Az újonnan kidolgozott kapuautomatika segítségével, ma már sokkal egyszerűbben történik az egész folyamat. Fontos azt is meghatározni, hogy milyen kapuautomatika mellett döntünk, hiszen többféle modell és típus között tudunk válogatni.

Olvasd Tovább

A gyönyörű 2002-es Dodge Challenger

A Dodge Challenger az autósok álma

A Dodge Challenger az autósok álma

Rengetegen rajonganak az izomautókért, amelyek soha nem fognak kikerülni a középpontból, hiszen már hosszú évek óta meghatározó szerepet játszanak az autók történelmében. A Dodge Challenger RT izomautó is ebbe a kategóriába tartozik, első ránézésre bele lehet szeretni, hiszen minden szempontból tökéletes autóról beszélhetünk. Nincs olyan izomautó kedvelő, aki ne akarna vezetni legalább egyszer egy ilyen autót, aki pedig magáénak tudhatja, az a világ legboldogabb emberének érezheti magát.

A 2002-es kiadás klasszikus típusokra hajazó, manuális váltóval rend...

Olvasd Tovább

Milyen a gumiabroncs választéka?

Egyedi gumiabroncs!

Egyedi gumiabroncs!

A téli időszak eljöttével sokan keresnek az autójukhoz megfelelő téli gumit. A téli időszakra vásárolt abroncsok több tulajdonságukban is eltérnek a nyári abroncsoktól, hiszen mélyebben bordázottak, jobb a tapadásuk. A gumiabroncs hatalmas választékban található meg. Az áruház felületén több márkában érhetőek el az abroncsok, így ha valaki rendelkezik már jól bevált márkával, akkor könnyen megtalálhatja a számára megfelelőt. Az abroncsok esetében több tulajdonságra is ügyelni kell. Minden abroncs három fontos tulajdonsággal rendelkezik a méreteken kívül.

Olvasd Tovább