Kategória Autó

Most már nyáron is fellélegezhetsz amikor beülsz a kocsiba

Az ózongenerátornak köszönhetően nem lesz kellemetlen szag az autóban

A legtöbben igyekeznek rendet tartani a gépkocsijukban, így gátolva meg a különböző szagok kialakulását, mégis időnként csak keletkezik valamilyen kellemetlen bűz. Nemrég megjelent egy új kütyü, ami ezen segíthet. Ez az ózongenerátor önmagában is meg tudja szüntetni a fülledtség vagy más okozta kellemetlen szagokat. Nyilván van, aki úgy gondolja, hogy az ablak leeresztésével frissen lehet tartani a kocsi belső légterét, azonban a probléma akkor jelentkezik, ha a családban valaki érzékeny a huzatra.

Ilyen esetben ezt a lehetőséget alapból ki kell zárni, hiszen különféle gyulladások léphetnek fel, amelyek egyik-másik érzékszerv megbetegedéséhez is vezethetnek. Tehát jóval előnyösebb az ózongenerátor beszerelése, mint bármiféle olcsó megoldás választása, aminek aztán jelentkeznek a káros következményei. Egyébként is, amennyiben valaki azon morfondírozik, hogy az ózongenerátor beszerelésének az ötletét elveti, először vegye figyelembe, hogy az ablak lehúzásával annak a veszélye is fennáll, hogy a kint lévő kellemetlen szagok beáramlanak.

Olvasd Tovább

Gyakran elkerülhetetlen a szélvédőjavítás

Szélvédőjavítás

Egy hosszabb út után, a sofőrök gyakran arra lesznek figyelmesek, hogy a szélvédőn egy kisebb repedés keletkezett. Legtöbb esetben ennek az oka a kőfelverődés. Ekkor csakis a szélvédőjavítás jelentheti a megoldást. Ezt halogatni nem érdemes, hiszen a kellék biztosan nem fog magától megjavulni, arról nem is beszélve, hogy gyakran egyik napról a másikra tovább reped az üveg, ami aztán zavarhatja a sofőrt a vezetésben. Akinek gyors, olcsó és profi szélvédőjavítás szolgáltatásra van szüksége, az biztosan nem bánja meg, ha az autouvegek.hu weblapon található céget választja. Az itteni szakemberek vállalják a repedt szélvédő megjavítását.

Ezen kívül a szélvédők, oldalsó és a hátsó ablaküvegek cseréje is a szolgáltatásaik közé tartozik. A profiknak köszönhetően megtudhatja a kocsi tulajdonosa, hogy miként megy végbe a szélvédőjavítás, és a repedt, törött szélvédőt kedvező áron vagy akár ingyen hogyan tudja kicseréltetni. Arra a kérdésre, hogy mitől is repedt meg a szélvédő és miért elkerülhetetlen a szélvédőjavítás, az ügyintézők azt a választ adják, hogy a gondot a kavicsfelverődés vagy jégkár okozza. A szerviz pedig azért nélkülözhetetlen, mert repedt szélvédővel igenis balesetveszélyes vezetni.

Olvasd Tovább

A használtautó felvásárlás Szombathelyen roppant egyszerű

Használtautó felvásárlás Szombathely

A Lord Car céggel biztosan megismerkedtek már azok, akik több év után végre el tudták adni a régi kocsijukat. A használtautó felvásárlás Székesfehérvár, Budapest és Győr területén is megoldható. Azon személyek, akik itt laknak, végre elfelejthetik a több hónapon keresztül elhúzódó hirdetést, a piacra való kijárkálást és a folyamatos visszautasítást. Ez a vállalat hiteltől mentes és hitellel terhelt autókat is felvásárol. A lordcarautofelvasarlas.hu oldalon utána lehet járni, hogy pontosan miként zajlik az üzletelés.

Abban maximálisan tisztában lehet a tulaj, hogy a cég emberei mindig is hittek a tisztességes eljárásban, ami miatt biztosra veheti az ember, hogy nem lesz átverve és reális áron tud megválni a verdától. A használtautó felvásárlás Székesfehérvár településén azért lett sikeres, mert a vállalat azt vallja, hogy a járművek megvételének alappillére a bizalom. Az ügyintéző igenis megtisztelve érzi magát, ha a tulaj megbízik a cégben és a teljes eladási procedúrában. A használtautó felvásárlás Székesfehérvár szolgáltatásnak az egész folyamata közben, már a legelejétől igyekeznek a munkatársak kiharcolni a bizalmat.

Olvasd Tovább

Igazán hatékony a féktisztító spray

Féktisztító spray

A balesetek nélküli, biztonságos vezetés elengedhetetlen feltétele a jól működő, mindig megbízható fékrendszer.

Ennek az elérésében a féktisztító spray segíthet, amelyik számtalan helyről megvehető és az előírásokat követve egyszerűen használható. Érdemes tudni, hogy a produktum az olaj, a zsír és egyéb szennyeződés eltávolítására szolgál. Ezt természetesen csakis a fék mechanikai alkatrészeinek a felületeire lehet felvinni.

Olvasd Tovább

A fékolaj elengedhetetlen a kiváló fékerőhöz

Minőségi fékolaj

Mivel az autók figyelemre méltó sebességre és erő kifejtésére képesek, ezért olyan rendszerre van szükségük, ami meg tudja fékezni a száguldást. A fékolaj hatalmas erőt képes kifejteni, amivel a fékek képesek megállítani a járműt.

A tárcsafék ABS technológiája biztonságos megállást tesz lehetővé, ezáltal nemcsak a járműt menti meg, hanem az emberéleteket is. Hogyha úgy érzi a vezetés során, hogy nincsenek rendben a fékek, akkor mindenképp nézesse át egy szerelővel!

Olvasd Tovább

Az autófólia egy fantasztikus termék

Autófólia online

Erre a célra poliészter alapanyagú terméket alkalmaznak, amely minőségben és árban többféle lehet. Az autófólia megvásárolható többféle vastagságban, ez a szám körülbelül 25 és 175 mikron között mozog.

Amellett, hogy vékony, a készítmény több rétegből tevődik össze. Ezek összetétele színezett, hordozó, karcálló anyag, fémrétegek, valamint lehetne még sorolni. Felhelyezés után nem csak a napfényt veri vissza, hanem az ebből kialakuló ultraibolya-sugarakat is, amelyeknek káros hatásaitól véd. Tehát semmilyen káros anyagot, vagyis összetevőt nem tartalmaz.

Olvasd Tovább

Termékek a Citroen autók karbantartásához

Citroen Sipos

Egy igazán lelkiismeretes gazda nagyon odafigyel az autójára. A karbantartás nagyon egyszerűnek bizonyul a Citroen esetében, hiszen a http://CitroenSipos.hu/webaruhaz oldalon több termék megrendelésére is lehetőség nyílik. Többek között különféle alkatrészek is elérhetők az interneten keresztül.

Az sem gond, ha valaki például felnit, dísztárcsát, tetőcsomagtartót vagy ápolószert akar venni a http://CitroenSipos.hu/webaruhaz honlapról. Nagyon kedveltek a fényezésjavító matricák, aerosolok, illetve ceruzák is.

Olvasd Tovább

Új arculat a BMW E46 facelift után

BMW E46 facelift

BMW E46 facelift

Azon BMW-tulajok, akik nem sajnálják a pénzt a design elemek módosítására, mindenképp megtalálhatják azokat a kiegészítőket, melyekkel új arculatot lehet adni a járműnek. Ide sorolható a BMW E46 facelift is, aminek egyik központi eleme az úgynevezett angel eyes.

Akik nem akarnak sokat költeni erre, dönthetnek a CCFL technika mellett, ami a hideg katód fénycsöves megoldást takarja. Ez 2004-ben vált ismertté, amikor az E36 3-as szériát először csodálhatta meg a világ.

Olvasd Tovább

Kopott és túlhasznált a tipikus nyári gumi

Nyári gumi

Nyári gumi

Téli, nyári, esetleg négyévszakos gumi? Ez az örök bizonytalanság mindenkit aggaszt, hiszen feltehetőleg sok mindent hallunk a gumikról és a különböző időjárási feltételekről. Annak érdekében, hogy egyszer és mindenkorra tisztázni tudjuk ezt a sokoldalú problémát, szeretnénk elmondani, hogy a hideg, csúszós és fagyos utakon természetesen a téli gumik teljesítenek a legjobban és ezek a legbiztonságosabbak. Sokan keresik a négyévszakos gumikat, mivel nem kell egy évben többször is a gumicserével foglalkozni.

Olvasd Tovább

Gyors autómentés M3-as sztrádán is

Az autómentés m3-as sztrádám is igénybe vehető

Az autómentés m3-as sztrádám is igénybe vehető

Az emberek, amikor gépjárműbe ülnek, sok mindenre kell gondoljanak, hiszen útközben lerobbanhat az autó, és ilyenkor szükség van a mentő szakemberek segítségére. Az autómentés M3-as sztrádán is lehetséges, ha Ön éppen ott robbant le, de ha a környékén, akkor az sem okoz problémát.

Olvasd Tovább