A Salgó polc általános felépítése

Salgó polc

Salgó polc

Az előregyártott fémállványok olyan szerkezeti elemekből tevődnek össze, amelyek egymásba csavarozhatóak. Ennek köszönhetően, bármilyen hosszúságú Salgó polc elkészítése könnyen megoldható. A szakaszok a következő elemekből állnak: 4 függőleges, horganyzott acélprofilból készült állvány, eredeti perforációval, speciális belső horgokat képezve;

függőleges helyzetben lévő műanyag sarokfedelek, amelyek megvédik a padlót a karcolásoktól; mindkét végén hornyokkal rendelkező vízszintes csíkok, amelyek függőleges horgokat tartalmaznak; fémből vagy forgácslapból készült polclapok. A Salgó polc további borítás nélkül készül.

Amennyiben szükséges, például ha a fémszerkezeteket szupermarketekbe vagy irodákba rendelik, a gyártók a vevő kérésére minden berendezést por-polimer festékkel vonnak be. Ez nemcsak esztétikusabb megjelenést biztosít a Salgó polcnak, hanem megvédi a felületét a mechanikai sérülésektől is. A szerkezetek változó falvastagsággal készülnek, attól függően, hogy milyen terhelést kell elviselniük.

Print Friendly, PDF & Email
Címkék:  ,